Macrou "marinat" in lapte

de vero_closca in Peste, 13 Apr 2010 | 7716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati macrou
  • 1 l lapte
  • sare
  • piper
  • putina faina
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou "marinat" in lapte:

Se curata pestele, se spala si se lasa peste noapte in lapte la frigider. Inainte de a se gati, se usuca cu un servet, se presara cu sare si piper,se da prin faina si se prajeste pe ambele parti. Se serveste cu mujdei de usturoi.

Pestele pregatit astfel este mult mai fraged si nici nu mai are acel gust de "peste congelat".

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou "marinat" in lapte" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Oana 1

14.04.2010, 21:15

Suuper

ionix 1

14.04.2010, 21:30

arata ca pestele afumat... ma atrage

susu 1

21.04.2010, 15:12

Interesant si arata bine. Am mai vazut treaba asta cu laptele si stiu ca ii da un gust deosebit. E bine de retinut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou cu garnitura de cartofi orientali