Margarete (macarons fals)

de Patty in Mancare copii, 17 Mai 2016 | 4931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua;
  • 140 g zahar pudra;
  • 140 g faina alba;
  • 1 lingurita zahar vanilinat;
  • esenta dupa preferinta;
  • colorant alimentar;
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Margarete (macarons fals):

  Intr-un bol se mixeaza cele 2 oua intregi cu zaharul vanilinat,apoi zaharul pudra cernut se pune peste oua in 3 reprize si se mixeaza foarte bine aproximativ 20 minute pana se topeste tot zaharul.

   Cand zaharul s-a topit se pune faina si se amesteca ca la macarons cu ajutorul unei spatule cu miscari lente de jos in sus. Se adauga colorantul alimentar (dupa preferinta) si esenta si se omogenizeaza pana compozitia curge de pe spatula ca o panglica.

   Cu ajutorul unui pos se toarna compozitia intr-o tava de macarons sau pe hartie de copt formand discuri uniforme.

   Tava cu margarete se lasa la uscat timp de 24 ore, dupa care se introduce la cuptor pentru 12-14 minute la temperatura de 140 grade.

   Cand sunt gata se scoate tava si se lasa 5-10 minute la racit pentru a se putea dezlipi usor.

   Se umplu dupa prefeinta cu diferite creme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Margarete (macarons fals)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]