Muschiulet de vitel in marinata cu mustar

de Bucataras Medi in Vita, 25 Ian 2012 | 6297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • mustar
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 pahar cu vin alb
  • ierburi de provence
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de vitel in marinata cu mustar:

Muschiuletul de vita il spalam, il uscam cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi il taiem in bucati de aproximativ 2-3 cm. Condimentam fiecare bucata cu sare si piper. Intr-un bol preparam  urmatorul amestec: mustar, ulei de masline, vin, ierburi de provence. Amestecam bine dupa care ungem fiecare bucata cu acest amestec (folosind o pensula) apoi punem intr-un castron bucatile de carne si turnam restul de marinata peste ele. Acoperim castronul cu o folie si lasam la frigider circa 3-4  ore dupa care asezam totul intr-un vas de ceramica.

Curatam usturoiul si il adaugam in vasul pe care urmeaza sa il dam la cuptor. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 1 ora avand grija sa stropim carnea din cand in cand cu sosul din tava iar daca acesta scade mai adaugam apa.Indepartam folia si mai lasam pana cand carnea este bine facuta si rumenita. Se serveste calda alaturi de o garnitura (eu am preferat piure de cartofi cu un sos de rosii) si o salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel in marinata cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

aziz 1

26.01.2012, 11:40

super arata

kamy 1

27.01.2012, 10:08

daca n-are oase,vreaaaauuuuu

jolygina 1

29.01.2012, 12:18

cate bunatati

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de viţel