Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2014 | 4823 vizualizari

 

Am vazut pe aici mai multe combinatii cu fondue-ul de la Delaco si am vrut sa incerc ceva nou. Am nimerit-o la fix cu painea cu usturoi.Sa va asigurati ca faceti destula,a fost foarte pe placul si celor mici.

 

INGREDIENTE

  • o bagheta frantuzeasca
  • 50 gr unt,la temperatura camerei
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un fondue de branza Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco:

Taiem bagheta in doua ,apoi o taiem din nou longitudinal,astfel incat sa avem patru bucati.

Amestecam untul cu usturoiul zdrobit si il intindem peste feliile de bagheta.

Dam painea la cuptor si o lasam cam 10 minute sau pana cand incepe sa devina crocanta. 

Punem bolul cu fondue de branza la cuptorul cu microunde si il lasam 3-4 minute. Scoatem folia inainte de a pune bolul in cuptor.

Presaram patrunjel proaspat pe feliile de paine .

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu smantana si cascaval