Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan

de r3nat02006 in Paste, 13 Ian 2013 | 7179 vizualizari

 

o reteta simpla si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • paste conchiglie 250 gr (se pot folosi orice fel de paste)
  • 15gr bulion concentrat
  • 200gr piept pui
  • 50gr parmezan
  • 15 gr patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan:

Se pune o cratita cu apa la fiert , pana ajunge la temperatura de fierbere, apoi se adauga pastele si se lasa 10-15 min la foc mic pana se fac de consistenata dorita.

Pieptul se pune la fiert cu o lingura de delicat iar apoi se marunteste in bucatele

Parmezanul se da pe razatoarea mica iar patrunjelul se toaca marunt

Dupa ce pastele sunt gata se scurg de apa si se adauga intr-un bol peste care se adauga bulionul si pieptul facut bucatele 

Se pun pe farfurie iar apoi se orneaza cu parmezan ras si patrunjel

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu homar