O reteta plina de culoare. Eu am preparat-o de post. Amatorii de carne pot adauga fasii de pui, porc sau sunca.
Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, respectand indicatiile de pe ambalaj. Se scurg. Pastrati 100 ml de apa in care au fiert .
Ceapa tocata si usturoiul se caleste usor in ulei .
Imediat se aduga verzisoarele taiate in doua . Adugati putina apa fierbinte in care au fiert pastele .Lasati cateva minute pana varza de Bruxelles se patrunde si lichidul scade .
Adugati rosii uscate taiate feliiute, otetul balsamic pastele si amestecati usor.
Gustati si mai sarati daca este nevoie. Piparati .
Seviti preparatul cu seminte presarate pe deasupra.
Rosiile uscate in ulei contineu seminte si usturoi in cantitate minima . Mi-a placut ideea si am suplimentat cantitatile .
A fost nevoie de otet balsamic pentru a echilibra gustul preparatului .
1
Folosirea untului la calire va face varza de bruxelles delicioasa .
2
Puteti aduga feliute de carne la gratar sau sunca daca doriti .