Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
Se presara carnea cu sare, piper, rozmarin, coaja de lamaie, ulei si faina, avand grija ca bucatile sa fie acoperite complet de faina.
Se incalzeste o tigaie de fonta, la foc mediu spre mare si se prajeste baconul pana devine crocant, apoi se indeparteaza din tigaie. Se adauga putin ulei, daca este nevoie.
Se prajesc bucatile de carne in grasimea ramasa de la bacon, pana devine aurie, 4-5 minute pe parte. Se reduce focul la mediu, se adauga vinul si supa si se gateste 10-15 minute, avand grija sa nu ramana fara lichid.
Se adauga baconul inapoi in tigaie, impreuna cu mozzarella rupta in bucati si feliile de piersici. Se stropesc piersicile cu miere, se transfera tigaia in cuptor, pe raftul superior si se lasa 5 minute, pana cand mozzarella s-a topit si piersicile sunt usor caramelizate.
Se adauga busuiocul si se serveste imediat, cu sosul ramas in tigaie, mozzarella si piersicile.