Piept de pui cu garnitura de ciuperci

de Miha in Pui, 9 Oct 2010 | 14598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 50 g unt
  • sare si piepr
  • cimbru si busuioc
  • Garnitura:
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu garnitura de ciuperci:

Pieptul de pui se taie in 2. Fiecare bucata se pune intre 2 bucati de folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se unge apoi fiecare bucata de carne cu untul moale la temperatura camerei. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se presara cu cimbru si busuioc. Se ruleaza strans si daca e necesar se prind capetele cu scobitori.

Rulourile obtinute se pun intr-o tigaie cu putin ulei si putina apa. Se fierbe acoperit, pana scade toata zeama si se rumeneste pe toate partile.

Ciupercile curatate se taie felii si se pun intr-o tigaie cu putin ulei. Se inabusa pana scade toata zeama ce o lasa ciupercile. Se sareaza si pipereaza dupa gust.  La sfarsit se adauga usturoiul pisat si patrunjel verde tocat marunt.

Pieptul de pui se portioneaza si se serveste alaturi de garnitura de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mustar la cuptor