Piept de pui cu ghimbir, miere si lamaie

de Tabita _ in Pui, 11 Mar 2013 | 6063 vizualizari

 

O mancare plina de arome care merita incercata.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui 400 g
  • 1 bucata de ghimbir proaspat 1-2 cm
  • 1 catel de usturoi
  • sucul si coaja de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri miere
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ghimbir, miere si lamaie:

Pieptul de pui se curata de pielite si se taie in bucati mici.

Ghimbirul se curata de coaja se da pe razatoarea mica, usturoiul se toaca, se rade coaja de lamaie pe razatoarea mica si se stoarce lamaia.

Se adauga mierea si se amesteca toate ingredientele, se freaca bine carnea cu aceste ingrediente si se lasa o jumatate de ora.

Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 grade sau semnul 4.

Se pune carnea intr-o tava de friptura, vas termorezistent, se stropeste cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 30-35 minute sau pana se rumeneste frumos.

Sursa:  Alice-Albinutza

TIPS-URI

1

Se serveste cu orez basmati fiert cu putin unt si un fir de delikat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ghimbir, miere si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu lamaie si bulgur