Piept de pui la cuptor

de elucubratiiculinare in Pui, 25 Feb 2013 | 3050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți piept de pui aprox. 700 g,
  • 2 căței de usturoi,
  • 4 linguri unt,
  • 150 g pesmet,
  • 4 linguri parmezan ras,
  • 1 linguriță măghiran uscat,
  • 1 linguriță mărar proaspăt tocat,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor:

Încingem cuptorul la 200 grade C. Ungem cu unt o formă termorezistentă. Restul de unt se topește într-o crăticioară și călim usturoiul tocat fin pentru 10 secunde. Într-o farfurie adâncă amestecăm pesmetul cu parmezanul, măghiranul și mărarul. Condimentăm bucățile de piept de pui cu sare și piper. Ungem carnea cu untul în care am călit usturoiul. Dăm bucățile de carne prin amestecul de pesmet. Se pun bucățile de piept de pui în tava termorezistentă și se dă la cuptor pentru 30 minute.

Servim imediat cu garnitura preferată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui condimentat, la cuptor