Pilaf cu carne de oaie

de luminita20_2006 in Oaie, 3 Noi 2009 | 8558 vizualizari

 

carnea de oaie am invatat sa o prepar saptamana trecuta cand am fost acasa la mama ( din acesata cauza am si lipsit cu retetesaptamana trecuta)

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 4 cani apa
  • 400 gr carne oaie 
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de oaie:

Se pune apa la fiert cand incepe sa fiarba apa se pune carne se lasa da dea in cateva clocote, acest procedeu de repeta de 2 ori.(Carnea de oaie se "oapareste" pentru ai"lua" mirosul ). Morcovul si ardeiul si ceapa se taie cuburi apoi se pun la calit in ulei iincins, se adauga cele 4 cani de apa si carnea si se lasa sa fiarba, cand e gata carnea se adauga orezul si se condimenteaza.Se lasa sa fiarba 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de oaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

ANCA 1

03.11.2009, 23:08

asa as manca niste carne de oaieeee..interesanta combinatia cu orez, nu am incercat-o asa.

luminita20_2006 1

04.11.2009, 10:09

SA STII CA ESTE FOARTE BUNA ANCA
Eu nu prea ma omor cu carnea de oaie ca are un miros specific dar a iesit f buna si nici nu avea miros; pt ca am respectat indicatiile lu mama

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plov