Pilaf cu carnita afumata "de la borcan"

de housy in Porc, 26 Iun 2010 | 8371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pahare cu orez
  • 12 pahare cu apa
  • 5 bucati carne afumata de la borcan (in untura)
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 2 cepe mijlocii
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnita afumata "de la borcan":

- am pus apa la fiert

- cand aceasta clocoteste, adaug orezul si amestec

- pun ceapa tocata marunt 

- si morcovul taiat cubulete

- sare, piper 

- cand aproape e fiert orezul, adaug carnea taiata si ea cubulete

- presar marar

- mai las putin pe foc cu capac

                             Niste castraveciori murati merg de minune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnita afumata "de la borcan"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

ana 1

27.06.2010, 11:30

bunica mea pastreaza carnea la borcan, de cate ori mergem la ea asteptam cu nerabdare o portie de carne afumata

housy 1

27.06.2010, 12:05

si io tot de la bunica am carnea la borcan

nadina....toate astea nu le-am facut acum zilele astea doar briosele, shakeul si placintuta cu spanac....restu is ceva mai vechi

Laly 1

27.06.2010, 23:08

Buna carnita la borcan.Mai ai si pentru mine o bucatica?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci