Pilaf cu ceapa verde

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 27 Mar 2011 | 8029 vizualizari

 

daca tot vine primavara, si au aparut legumele proaspete sa profitam din plin de ele.

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de orez
  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ceapa verde:

Spalam orezul in cateva ape si il punem la fiert.

Intre timp spalam legumele, dupa care ceapa o taiem nu foarte marunt, iar morcovul il dam pe razatoare.

Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si un pahar de apa in care vom inabusii legumele, cu capacul pus.

Dupa ce am inabusit legumele le punem peste orez, lasam sa fiarba impreuna.

La sfarsit condimentam cu sare si piper si asezonam cu patrunjel proaspat tocat fin.

Servim alaturi de o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu orez