Pilaf cu pipote si inimi

de Ancutsa in Pui, 30 Apr 2017 | 4677 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi
  • sare si piper dupa gust
  • apa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 cana mare cu orez
  • Optional: putin delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pipote si inimi:

 

Se spala pipotele si inimile, se curata si se cresteaza. Se pun la fiert intr-o oala de ciorba, de 3 litri, cu apa si sare. Se ia spuma la nevoie, apoi se adauga legumele spalate si taiate grosier. Se mai adauga sare, piper si, optional, putin delikat, dupa gustul fiecaruia. Supa este gata in aprox. 45 de minute.

 Se spala bine orezul si se asaza intr-o craticioara cu un strat subtire de ulei. Se toarna supa prin strecuratoare, supa ar trebui sa acopere orezul, cam cu trei degete. Pipotele si inimile se adauga si ele, apoi se da la cuptor, la foc potrivit, pentru aprox. 30 de minute.

 Se serveste cu salata de sfecla.

 

Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/04/pilaf-cu-pipote-si-inimi.html

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

01.05.2017, 19:15

Bun!

CameliaR 1

01.05.2017, 19:56

Bun, bun!

Ancutsa 1

01.05.2017, 20:44

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]