Pilaf cu rosii cherry si spanac

de alice_ciobanu in Pui, 14 Dec 2011 | 3469 vizualizari

 

Pentru că eram în criză de timp şi trebuia să încropesc foarte repede ceva de mâncare, m-am gândit să fac un pilaf. Alături de o friptură de pui la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • Pentru pilaf: 
  • orez
  • spanac
  • câteva roşii cherry
  • ulei de măsline
  • delikat, 
  •  Pentru friptura de pui
  •  pulpe de pui,
  •  o cana de vin,
  •  rozmarin, tarhon, delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu rosii cherry si spanac:

Se spală orezul şi se pune la călit în puţin ulei. Apoi se pune apă şi se dă la fiert la foc foarte foarte mic. După vreo 15 minute am adăugat spanacul tocat, roşiile cherry şi delikatul. Se lasă la fiert la foc foarte, foarte mic, încă vreo 20 minute.

În timpul ăsta am încropit o mică friptură de pui. Adică: am pus într-un vas yenna pulpele de pui peste care am turnat o cană de vin, câţiva stropi de ulei de măsline, rozmarin, tarhon şi delikat. Am dat totul la cuptor cam 20 de minute.

Totul a fost delicios, alături de nişte castraveţi muraţi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu rosii cherry si spanac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

15.12.2011, 11:03

Foarte bine arata pilaful cu spanac ,. energizant pe vremea asta

kamy 1

15.12.2011, 13:29

place mult pilaful,cu orice

mamaieelena 1

17.12.2011, 23:40

bun,bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar