Placinta dobrogeana

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2014 | 24761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 foi de placinta
  • 250 g branza sarata
  • 500 g branza dulce
  • 6 oua
  • 250 ml lapte
  • 100 g unt topit
  • 4-5 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta dobrogeana:

Se unge o tava de aragaz cu unt abundent.Branza sarata se rade mai mare si se amesteca cu branza dulce si oua(3 buc.).Fiecare foaie de placinta se unge cu unt topit si in completare cu ulei si la unul din capete se aseaza  branza si se ruleaza.Fiecare sul de placinta se aseaza in tava pana se termina foile si branza.Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade un sfert de ora apoi se scoate si se pune deasupra amestecul din oua si lapte apoi se pune iar in cuptor pana se rumeneste frumos.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta dobrogeana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana