Pui de balta pane

de dantes in Mancaruri cu carne, 3 Apr 2017 | 5379 vizualizari

 

Daca aveti ocazia sa consumati asa ceva, va sfatuiesc sa va infrangeti orice retinere, sunt foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 30 perechi picioare de broasca
  • 100 ml ulei
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 1 lamaie
  • sare piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui de balta pane:

Spalati bine picioarele de broasca si treceti-le prin faina si oua batute si condimentate cu sare si piper dupa gust.

Incingem uleiul in tigaie si prajim picioarele pana devin aurii. Le scoatem pe o hartie absorbanta si le stropim cu zeama de lamaie.

Se pot servi ca atare, cu mujdei sau diferite sosuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui de balta pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu ciuperci