Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot

de katty in Slow Cooker, 5 Noi 2021 | 5401 vizualizari

 

O friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa de porc
  • 2 ardei grasi
  • 2 bucati ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper macinat cu usturoi
  • boia dulce/iute
  • cimbru uscat
  • maghiran uscat
  • 150 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot:

Taiem carnea in felii mai grosute. Adaugam condimentele si masam bine carnea.

Curatam ceapa si ardeii si ii taiem in sferturi.

Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe functia coacere la 150 de grade C, pentru o ora.

Cand aparatul este pregatit, punem carnea in vas, apoi legumele. Turnam si apa si acoperim cu capacul. La jumatatea timpului intoarcem carnea pe partea cealalta. Servim carnea cu orez fiert sau cartofi si salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]