Pulpa de vitel fezandata in bere

de Panacris in Vita, 29 Aug 2012 | 4956 vizualizari

 

Intotdeauna carne de vita ptr mine a fost o provocare! De data asta a reusit datorita prietenei mele dragi KUKTA:)

 

INGREDIENTE

  • pulpa de vitel cca. 800g,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • ulei de masline 100 ml,
  • ardei gras 1 bucata,
  • rosie 2 bucati,
  • usturoi 3-4 catei,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • cimbru, oregano, rozmarin
  • bere Tuborg 500 ml.,
  • foaie de dafin 1 bucata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vitel fezandata in bere:

Pulpa se taie felii, se pregateste un sos din ulei, sare, bere, piper, mirodenii si usturoi. Se trece fiecare felie prin acest sos, se aseaza intr-un vas si se lasa la odihna le rece cca. 30 de minute.

Intre timp se curata ceapa, ardeii si rosiile, se taie felii, se inabuse cu putin ulei si apa, apoi se mixeaza. In oala minune, Kukta, se aseaza felii de carne, peste care se rastoarna mixul de legume si sosul de marinada, apoi se lasa la fiert cca. 35 de minute dupa de incepe sa fluiere oala.

Se serveste ca atare cu paine proaspata, piure de cartofi sau orez simplu, alaturi de salata de sezon sau muraturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel fezandata in bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Panacris 1

30.08.2012, 10:08

Da Laura, nu am mai avut timp si rabdare sa fac si un piure alaturi, dar a mers bine si cu paine si legume ca la Arnota

Lau 1

30.08.2012, 13:48

tare buna

BuniMaria 1

30.08.2012, 17:54

imi place mult reteta si modul de prezentare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fricando cu ciuperci