Pulpe de curcan cu vin alb la cuptor

de DulciuriSiNuNumai in Curcan, 28 Oct 2012 | 37485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 kg pulpe de curcan
  • -250 ml vin alb
  • -100 ml ulei de masline
  • -2 cepe albe
  • -3-4 catei de usturoi
  • -sare,piper boabe,boia dulce
  • -busuioc, foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu vin alb la cuptor:

Se spala pulpele de curcan cu apa rece si se taie grasimea de pe margini.

Intr-un vas se aseaza pulpele si se condimenteaza dupa gust cu sare,boia dulce si piper proaspat macinat. Intr-un alt castron se pun 250 ml vin, 100 ml ulei de masline si 3-4 catei de usturoi taiati marunt si se toarna amestecul peste pulpele de curcan. La final se adauga 2 cepe taiate julien, cateva foi de dafin si busuioc. Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la frigider pentru minim 4 ore. Pentru a avea un gust deosebit pulpele de curcan trebuie tinute in aceasta marinata pentru a deveni mai gustoase si mai fragede.

Se incinge cuptorul in prealabil la 200 grade si se introduce tava pentru aproximativ o ora si jumatate. Din cand in cand se stropesc pulpele cu zeama din tava.  

TIPS-URI

1

Pentru a avea un gust deosebit pulpele de curcan trebuie tinute in marinata pentru a deveni mai gustoase si mai fragede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu vin alb la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor