Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

de ala_oancea in Pui, 1 Iun 2009 | 15162 vizualizari

 

Fripturica de weekend

 

INGREDIENTE

  • pulpe pui
  • iaurt
  • usturoi
  • marar
  • sare, piper, boia
  • cartofi noi
  • ulei de masline
  • margarina
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor:

Se prepara o marinata din iaurt, usturoi dat prin presa, marar si sare. Se ung bine pulpele (am avut pulpe intregi si superioare), de pe care am dat in prealabil pielea jos, si se lasa vreo 2-3 ore. Am asezat apoi pulpele pe gratarul de la cuptor si le-am mai condimentat cu piper si boia. Cartofii i-am fiert, i-am crestat acordeon si i-am uns cu ulei de masline aromat amestecat cu un cubulet de margarina si patrunjel verde tocat. Am pus totul la cuptor pentru vreo 45 de minute, pulpele sus si cartofii jos. Printre cartofi am pus spre final si niste ciupercute. Am servit cu salata de castraveti, rosii si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]