Pulpe de pui cu găluște

de Pur_si_simplu_papa_bun in Pui, 2 Mai 2011 | 5304 vizualizari

 

Am să vă fac poftă cu o rețetă făcută înainte de sărbători și pe care nu am apucat să o postez. Super simplă și gustoasă :)).

 

INGREDIENTE

  • • 4 pulpe de pui
  • • 1 ceapă albă
  • • 2 cepe verzi
  • • 3 căței de usturoi
  • • 150 ml vin alb sec
  • • roșii din conservă
  • • rozmarin și oregano
  • • mărar verde  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu găluște:

Pulpele se spală, se șterg cu un prosop de hârtie și se prăjesc în ulei, apoi se adaugă cepele și usturoiul tocate și se stinge cu vin. Se adaugă apă până acoperă pulpele și se lasă la fiert.

Până fierbe carnea, dintr-un ou, 2 linguri de făină, oregano și mărar verde tocat se face amestecul pentru găluști care, cu ajutorul a două lingurițe, se formează și se pun la fiert alături de carne. 

Când sunt aproape gata pulpele, se adaugă roșiile din conservă și se mai lasă să dea câteva clocote. Condimentăm cu sare, piper, rozmarin tocat și oregano.

Să aveți poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu găluște" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui beat cu cartofi acordeon