Un pranz gustos si sanatos cu pulpe de pui la cuptor in sos delicios de mustar servite cu garnitura de legume.
Spalam pulpele si indepartam pielea (daca doriti voi puteti lasa si pielea).
Saram si piperam carnea pe ambele parti si o crestam din loc in loc.
Intr-un bol frecam uleiul cu mustarul pana se ingroasa si devine ca o maioneza. Adaugam oregano si amestecam. Ungem bucatile de carne cu acest amestec.
Usturoiul curatat si taiat felii il punem in crestaturile facute. Punem carnea intr-o tava in care am picurat putin ulei de masline.
Acoperim cu o folie de Al si lasam la rece aprox o ora.
Dam la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 40-45 de minute.
Dupa acest timp indepartam folia de Al si mai lasam la cuptor 15-20 de minute pana se rumenesc pulpele frumos deasupra.
In timp ce avem pulpele la cuptor pregatim legumele.
Intr-un wok calim legumele in putin ulei de masline. Adaugam o jumatate de cana de apa, condimentam cu sare, piper si pudra de usturoi si oprim focul cand apa s-a evaporat (aprox 10 minute).
Scoatem pulpele din cuptor si le servim calde cu garnitura de legume.
Sa aveti pofta ca noi am avut.