Salata boeuf

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2010 | 6682 vizualizari

 

Este salata cea mai cunoscuta,aproape nelipsita de la evenimentele festive in familie.Este o reteta usoara dar foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 5 morcovi mari
  • 3 cartofi
  • 0 jumatate de telina
  • o radacina pastranac
  • 5 castraveti murati
  • 2 galbenuse
  • mustar
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf:

Se pune la fiert pieptul de pui intr-o cratita cu apa si sare dupa gust.In alta cratita se fierb zarzavaturile in apa cu sare.Cartofii se fierb separat in coaja dupa ce au fost foarte bine spalati.In timp ce fierb ingredientele se taie patratele marunte castravetii murati si se pun intr-o strecuratoare.Se face maioneza din cele doua galbenuse o lingura de mustar si ulei.Dupa ce au fiert carnea si zarzavaturile se lasa la racit.Cand sant aproape reci se taie cubulete marunte.Apoi se amesteca toate ingredientele cu maioneza.Se mai adauga dupa preferinta mustar,sare si piper.Se orneaza dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ela 1

27.12.2010, 00:52

am mancat si eu zilele astea

LUK 1

27.12.2010, 14:55

si eu am facut..super buna!

kamy 1

27.12.2010, 19:30

am facut s-a terminat da nu-l trimit pe sotul care ar manca nom-stop ca sigur nu mai ai nici u 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza, piept de pui si conopida