Salata de teci de fasole cu maioneza si usturoi

de Andra_Constantinescu in Salate, 27 Iul 2016 | 5844 vizualizari

 

Mi-a spus cineva ca in tecile clasice cu usturoi pune si maioneza. Mi s-a parut interesanta ideea si am zis sa incerc si eu, la inceput cu mai putine teci. Ce credeti? Eu, care nu mananc teci cu usturoi de obicei (am mancat decat atunci cand am fost gravida), le-am mancat aproape pe toate (le-am servit cu rosii) si am pus repede altele la fiert ca sa guste si ceilalti.

 

INGREDIENTE

  • 200 g teci de fasole fideluta galbena;
  • doi catei de usturoi;
  • 60 g de maioneza de casa (doua linguri);
  • sare;
  • circa 1l apa pentru fiert tecile.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de teci de fasole cu maioneza si usturoi:

Se iau moatele de la teci, apoi acestea din urma se spala.

Se pune 1l de apa la fiert impreuna cu putina sare, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga tecile, intregi.

Dupa ce tecile au fiert, se lasa sa se racoreasca, se clatesc cu apa rece si se taie in bucati medii. Se pun intr-un castron, iar peste ele se adauga usturoiul (curatat de foi, spalat) presat. Se adauga maioneza de casa si se amesteca totul, potrivindu-se de sare la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de teci de fasole cu maioneza si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salată de fasole verde şi ciuperci cu dressing de muştar