Sarlota

de ianculubita in Prajituri, 7 Sep 2011 | 5352 vizualizari

 

Pentru ca mi-am adus forma de sarlota,am facut reteta frantuzeasca cu ingrediente romanesti si iata ce a iesit;un deliciu,serios va spun

 

INGREDIENTE

  • 300g piscoturi de sampanie
  • 2 iaurturi mici cu fructe de padure
  • 300g zmeura
  • 1cana sirop de fructe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarlota:

Am tapetat peretii si fundul formei cu piscoturi inmuiate in sirop,apoi am pus intercalat piscoturi si iaurt amestecat cu fructe;am pus capacul(forma are si capac),am pus-o in frigider pana a doua zi,cand am rasturnat-o pe platou,am ornat cu fructe si am pus deasupra toping de fructe de padure;servita rece este foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura rapida cu iaurt si banana