SOMON CU CARTOFI COPTI SI PERLE DE BRANZA

de ela in Somon, 27 Feb 2011 | 5443 vizualizari

 

delicios si bun pentru cei la dieta

 

INGREDIENTE

  • 500 gr somon,
  • 200 gr perle de branza,
  • 6 cartofi mai mici,
  • condiment pt peste,
  • 1lamaie,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel,
  • 2 linguri almette cu verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SOMON CU CARTOFI COPTI SI PERLE DE BRANZA:

Dezghetam somonul la temperatura camerei.Preparam un sos din condimentele pt peste si zeama de la lamaie cu care ungem feliile de peste si lasam la rece cel putin 30minute.

Spalam cartofii,ii stergem si ii intepam din loc in loc cu o furculita.Ii coacem in cuptorul cu microunde sau in cuptorul aragazului.

Ungem o tigaie cu putin ulei in care prajim pestele pe ambele parti.

Cartofii ii curatam de coaja.

Perlele de branza,almettele,sarea,piperul,putina verdeata tocata,le amestecam bine si aceasta compozitie o punem peste cartofii taiati bucati mai mici.Servim cu rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "SOMON CU CARTOFI COPTI SI PERLE DE BRANZA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

ela 1

28.02.2011, 00:12

Miuta,a fost un deliciu

Bucataras Medi 1

03.03.2011, 20:57

deci a fost si nu mai este ......da nu-i asa ca mai faci si ma chemi si pe mine la masa? ...................

MVMih 1

29.03.2011, 11:51

Tre sa fie tare gusos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon in pergament