Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de laura_n in Multicooking, 22 Apr 2019 | 5180 vizualizari

 

Eu am pregatit aceasta mancare in 30 minute, cu ajutorul multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
V-am mai povestit despre acest aparat si cand am pregatit Tocanita de galbiori sau Crema de linte cu susan negru. 
Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune este ideal pentru maxim 6 persoane.
Este un aparat de gatit cu 8 setari rapide de gatire: rice/risotto (orez), meat/stew (carne/tocanite), beans/chilli (fasole), yougurt (iaurt), poultry (pasare), dessert (desert), soup (supa), manual.
Va spun sincer ca merita orice investitie, mai ales ca gatitul la presiune va scuteste mult timp de stat in bucatarie.
Oferta actuala si mai multe informatii utile despre acest aparat, gasiti aici »»   http://bit.ly/2CKEauv

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui (pulpe + aripi)
  • 8 legaturi ceapa verde
  • 8 legaturi usturoi verde
  • 2 cepe rosii
  • sare
  • 30 ml ulei
  • 1 lg pasta tomate
  • 1 leg marar
  • pt marinada:
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • sare
  • pt servit:
  • salata verde
  • crutoane aromatizate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Mai intai se prepara marinada.

Carnea se transeaza in portii mici, se asaza intr-un vas.

Se presara ulei, sare, patrunjel tocat marunt si zeama de la o lamaie. Se amesteca sa se imbrace toate bucatile de carne in acest sos, apoi se acopera vasul si se pune in frigider, timp de 1-2 ore. Marinada ii va conferi o aroma grozava carnii.

Intre timp se curata si se spala ceapa si usturoiul. Ceapa rosie se toaca marunt, iar cele verzi, rondele potrivite.

Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.

Se desface capacul si se pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Se apasa BROWN/SOTE, se seteaza timpul 10 minute si se apasa START/STOP.

Se adauga ceapa tocata si carnea de pui scoasa din marinada.

Cand carnea este rumenita, se adauga in oala ceapa si usturoiul tocate, pasta de tomate, se inchide capacul, se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe LOW si timpul pentru 10 de minute.
Se verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa SEAL/CLOSE si se apasa butonul START/STOP.
Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se elibereaza aburii si se lasa 10-15 minute, apoi se desface capacul cu grija, folosind o manusa de bucatarie.

Mancarea de stufat miroase grozav si se poate servi imediat, alaturi de o salata simpla si crutoane aromatizate!

Simplu, rapid si gustos!

TIPS-URI

1

Folositi cat mai multe legaturi de ceapa si usturoi verde. Vor face mancarea si mai gustoasa!

2

Cine doreste, poate lega compozitia cu o lingura de faina amestecata cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune