Supa cu tortellini si fasole verde

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 22 Ian 2017 | 4408 vizualizari

 

 O supa ce te scoate din incurcatura cand doresti sa prepari ceva fara prea mari dureri de cap. Ador tortellini, atat in supe, cat si ca fel principal. Ineditul supei cu tortellini consta in surpriza de a gasi gustul de branza, in asemenea preparat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg os de vitel cu carne
  • 2 morcovi mari
  • 2 foi dafin
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 lingurita cimbrisor salbatic uscat
  • 250 tortellini [ cu ricotta si spanac]
  • 250 fasole verde congelata
  • 250 ml sos de rosii pentru ciorbe https://www.bucataras.ro/retete/sos-de-rosii-pentru-ciorbe-35685.html
  • sare de Himalaya
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu tortellini si fasole verde:

  1. Am spalat oasele de vitel si le-am pus la fiert in apa cu sare si foi de dafin.
  2. Se curata legumele si se spala.
  3. Feliati morcovul si telina.
  4. Dupa ce oasele au fiert 45 minute, se adauga morcovul si telina feliate. Ceapa se pune intreaga.
  5. Dupa 15 minute, verificati si, daca morcovul este aproape fiert, se pun si tortellini + fasolea verde. Mai fierbeti 8-10 minute, la foc domol.
  6. Dati aroma cu cimbrisor salbatic.
  7. Ceapa intreaga si foile de dafin se scot din supa.
  8. Gustati, sarati daca este nevoie. Piperati.
  9. La servire, decorati cu verdeata.

TIPS-URI

1

In luna mai recoltati cimbrisor salbatic. Uscati la umbra in loc aerisit. Este delicios in preparate. Are o aroma mai parfumata ca a cimbrului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu tortellini si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole cu piept de curcan afumat