Supa mexicana de perisoare cu oregano.

de Mitinita in Supe, 3 Apr 2011 | 4641 vizualizari

 

O supa care m-a surprins foarte foarte placut. N-am stiut ca oregano proaspat poate fi atat de aromat si gustos,mai ales intr-o supa. O supa pe care,in mod sigur, o sa o fac din nou.
Din carticica "The Hawthorn Series - Tex-Mex

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 4 linguri de orez fiert sau 2 de orez nefiert
  • 1 ou,batut
  • 1/2 lingurita paprika
  • 1/2 lingurita paprika iute(optional) - eu n-am pus ca am maruntelele
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mica,taiata marunt
  • 1 catel de usturoi,taiat marunt
  • 315 ml rosii pasate
  • 1 litru de supa de vita
  • 15 gr oregano proaspat,taiat marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa mexicana de perisoare cu oregano.:

 

Se amesteca carnea tocata cu oul,orezul,paprika dulce si iute si sare. Se formeaza perisoare de marimea unei nuci sau dupa marimea dorita.

Pune uleiul intr-o craticioara si caleste ceapa si usturoiul.

Adauga rosiile pasate si supa de vita.

Cand incepe sa fiarba supa,adauga perisoarele una cate una.

Acopera cu un capac si lasa la fiert cam 20 de minute,pe foc mic.

Se serveste cu oregano presarat deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mexicana de perisoare cu oregano." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]