Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)

de Satisfyyourcravings in Paste, 2 Dec 2016 | 2874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame tagliatelle
  • 1 bucata praz
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 200 grame kibbeling (cod dat printr-un mix de faina, bere si ou si prajit in baie de ulei)
  • 30 grame branza Gouda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez):

Se fierb tagliatellele, conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu si se adauga usturoiul feliat. Se prajeste 1 minut, apoi se adauga prazul taiat rondele. Se lasa la gatit, la foc mediu, spre mic, amestecand frecvent 10-15 minute, pana se inmoaie si devine dulce.

Se adauga smantana, sare si piper si se mai lasa cateva minute, pana cand sosul se ingroasa. 

Se adauga tagliatellele peste sos, adaugand putin din apa in care au fiert, daca este nevoie, pentru a obtine un sos onctuos. 

Se asaza tagliatellele pe farfurii, se presara branza Gouda rasa deasupra si se servesc cu kibbeling (cod pane).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]