Tocana mexicana

de DIANA B in Mancaruri cu carne, 20 Noi 2011 | 7225 vizualizari

 

Absolut delicioasa !
Este fff picanta si necesita rapiditate si vase nonaderente ptr a nu avea surprize . Ptr cine doreste sa experimenteze , v-as sfatui ca mai intai sa va pregatiti toate , toate ingredientele , ca nu-i timp de-o cafea , tigara ... nici vorba , altfel veti pierde preparatul

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 5 cartofi
  • 3 cepe medii
  • 1 ct rosii cubulete
  • 50 g stafide
  • 1 lgt oregano
  • 1 lgt chimen
  • 50 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper
  • 3 ardei iuti
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana mexicana:

Cartofii se curata , se taie cubulete mici si se fierb timp de 15 minute . Carnea se caleste vreme de cateva minute pana se albeste . Separat ceapa se toaca f marunt si se caleste putin in cateva lg de ulei . Cand carnea si-a schimbat culoare , i se alatura ceapa , se lasa cateva minute sa-si imprumute gusturile , se sareaza si pipereaza si se adauga si ardeii iuti taiat rondelute (eu am inlocuit cu sosul pishcacios facut de mine) si usturoiul pisat . Rosiile cubulete se zdrobesc bine , se adauga si ele , impreuna cu stafidele hidratate din timp in apa rece , timp de 30 de minute , acestora urmandu-le cartofii fierti si scursi . Se adauga chimenul si oregano si totul se lasa la foc mic , timp de 15 minute . Uuuuuuuu , ce ritm alert ... am obosit si sa povestesc ce-am facut .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana mexicana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet afumat de porc cu cartofi si ciuperci la cuptor