Tocanita de ciuperci

de silvi0ara in Pui, 11 Mar 2010 | 6834 vizualizari

 

Cine doreste, acest fel de mancare poate fi servit fara carne.

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci pleurotus
  • 500g ciuperci champinion
  • 3 cepe rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 300g carnati semiafumati
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • putin ienibahar macinat
  • 1 legatura marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Intr-o cratita se pune uleiul ,apoi se aseaza pe foc.Se taie carnatii rondele si se calesc.
Ceapa se taie rondele si se adauga in cratita peste carnati.

Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute.
Se adauga 2 pahare de apa, si se lasa sa fiarba pana ce se topeste bine ceapa.Apoi se adauga ciupercile taiate ,si se mai lasa la foc 15-20 de minute.

Se adauga pasta de tomate si usturoiul tocat marunt.Se mai lasa 5 minute sa fiarba,apoi se adauga mararul proaspat tocat.
Se serveste cu mamaliguta.Sau dupa preferinta, alaturi de pulpe de pui la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos alb si ciuperci