Tocanita de dovlecel

de lili in Mancaruri de legume, 25 Aug 2010 | 5246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel,
  • o ceapa,
  •  un ardeu,
  •  o lingura de smantana,
  • o lingura de faina,
  • 400 ml lapte,
  •  vegeta
  • patrunjel.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de dovlecel:

Legumele se taie marunt. Intai se pune la calit ceapa si pe urma dovlecelul si ardeiul.Le calim foarte putin, adaugam apa si vegeta si lasam sa fiarba pana ce dovlecelul fierbe bine de tot. Cand e fiert facem o ingrosala din faina si lapte si punem peste dovlecel in cratita..

Lasam sa mai dea cateva clocote si adaugam smantana si apoi patrunjelul taiat marunt.Inca cateva clocote si mancarica e gata.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti