Tocanita de dovlecel cu fasole verde

de Ina in Mancaruri de post, 8 Ian 2014 | 6606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3-4 rosii
  • 1 morcov mare
  • un dovlecel
  • o mana de fasole verde
  • 4 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de dovlecel cu fasole verde:

Incepem prin a curata si spala bine  legumele.

Ceapa morcovul si ardeiul gras le tocam marunt si le calim usor in 4 linguri de ulei incins . Presaram putina sare si amestecam 1 minut, pentru a nu se arde legumele.

Tocam rosiile si le adaugam peste prajeala, omogenizand totul cu o lingura de lemn. Lasam sa fiarba 3-4 minute , adaugand si putina apa, daca este cazul.

Curatam dovlecelul si-l taiem in bucati potrivite ( eu tai rondele, apoi fiecare rondea o mai tai in doua sau 3 bucati ) . Curatam fasolea verde indepartandu-i capetele, apoi o spalam si-o rupem  bucati  de cca 4 cm. 

Cand rosiile sunt patrunse, adaugam dovlecelul si fasolea verde, lasand totul pe foc pana se fierb si acestea. Potrivim gustul de sare si piper, oprim focul si presaram patrunjel verde, tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de dovlecel cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de dovlecel si fasole verde, cu costita afumata