Tocanita de porc cu ciuperci la multicooker

de katty in Porc, 31 Mar 2018 | 3792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr spata de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 700 gr ciuperci champignon mai mici
  • 1 conserva rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare roz de Himalaya cu ierburi de Provence
  • piper negru macinat
  • rozmarin uscat
  • 2 linguri de ulei
  • 2 foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ciuperci la multicooker:

Taiem spata in cubulete mai maricele. Pornim aparatul pe optiunea Fry, punem uleiul si carnea. Amestecam ocazional pana carnea se albeste bine pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam ocazional, iar cand aceasta devine translucida, punem si morcovul curatat, spalat si taiat rondele. Lasam sa se inmoaie si morcovul putin, apoi adauga apa calda cat sa cuprinda carnea si pornim aparatul pe optiunea Stew pentru o ora. Daca este nevoie prelungim timpul. Cand carnea este destul de moale, adaugam conserva de rosii, pasta de tomate, foile de dafin,sare, piper.

Cand sosul incepe sa se lege, adaugam ciupercile curatate si taiate in jumatati. Adaugam rozmarinul si lasam pana se leaga sosul.

Servim tocanita cu patrunjel verde tocat deasupra si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ciuperci la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din legume si carne de porc