Tochitura cu mamaliguta

de Laly in Porc, 30 Iul 2010 | 13331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de porc (fleica,pulpa)
  • 300 gr kaizer
  • 200 gr carnati de porc semiafumati
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • foi de dafin,cimbru
  • 1pahar vin
  • telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Se spala carnea si se taie cubulete.Kaizerul si carnatii se taie si ele.

Intr-o tigaie prajim pe rand,carnea,carnatii si kaizerul.

Ceapa se taie solzisori si se caleste putin.Se adauga peste ceapa,carnea,carnatii si kaizerul.

Rosiile se oparesc si se mixeaza pana devine suc.Se adauga peste carne.

Punem apa sau supa cat sa acopere carnea si condimentam cu sare,foi de dafin si cimbru.

Dam la cuptor pana scade.Cu 5 minute inainte de a scoate adaugam vinul.

Usturoiul se taie sau se piseaza (eu l-am pisat).Se adauga cand scoatem tochitura (asa isi va pastra aroma).

Se rade branza desupra si se serveste alaturi de ou ochi.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc la tuci