A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chiftele la cuptor

Postat de: cristina1985 in Porc

Ceapa se toaca marunt si se caleste, in putin ulei. Se ia de pe foc, se scurge (de ulei) si se amesteca cu carnea tocata, oul, usturoiul tocat marunt,pesmet, sare, piper. Se fac 25 de chiftele,...Citeste continuarea

Ciorba de fasole rapida cu...

Postat de: eumimi in

Taiem ceapa julien, morcovul si dovlecelul le dam pe razatoarea mare. Le punem impreuna la calit in cele 50 ml ulei. Cand incep sa se rumeneasca, adaugam 2-3 cani de apa, pasta de ardei,...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi noi cu fleica...

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Legumele se curata si se spala sub jet de apa rece. Fasiile de fleica se cresteaza si se pun la totat in oala cu 2 lg de ulei, boabele de mustar, ceapa tocata, ardeiul taiat bucatele, cubulete...Citeste continuarea

Ceafa de porc la cuptor

Postat de: Valclaudia in

Ceafa de porc se taie bucati de grosimea unui deget, apoi se asaza in tava. Presaram dupa gust condimentul perfect de la Delikat, apoi dam tava la cuptor pentru 25 minute. (Cuptorul trebuie sa...Citeste continuarea

Chiftele din cartofi cu telemea de...

Postat de: Valclaudia in

Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa clocotita cu putina sare. Cand furculita patrunde usor in cartofi, se iau de pe foc, se scurg de apa si se curata de coaja. Telemeaua se trece...Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu carnaciori

Postat de: oanapl in

Speli cartofii și îi pui la fiert cu coajă, în apă cât să fie acoperiți. Îi lași să fiarbă până când se pătrund bine, apoi scurgi apa, îi treci...Citeste continuarea

Chiftelute imprietenite ( guguloaie)

Postat de: Constelatialeu in Porc

Mai intai curatam si spalam legumele. Carnea am tocat-o. Taiem marunt frunzele de ceapa verde, la fel si ceapa o taiem marunt. Radem morcovul pe razatoarea mica, dam si dovlecelul pe...Citeste continuarea

Curry verde thailandez cu pui,...

Postat de: mitinita in Pui

Se curata si se spala pieptul de pui si se taie in cuburi de marime egala. Dovlecelul de curata si se taie rondele. Ciupercile se curata si se taie, daca sunt prea mari. Se pune uleiul...Citeste continuarea

Ciuperci de padure cu smantana

Postat de: sufletista in

Intr-un ceaun topim untul, adaugam ceapa tocata marunt, morcovul tocat cubulete. Lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam ciupercile fierte si taiate felii, 1 cana cu apa, sare, piper si...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti cu ingrediente...

Postat de: abetina in

      Se curata cartofii, se feliaza si se clatesc cu apa rece. Se toarna peste ei condimentele de cartofi 100% naturale, se amesteca si se pune jumatate din cantitatea...Citeste continuarea

Carnati condimentati

Postat de: ella87 in

Se toaca carnea sau o cumparam deja tocata, se pune intr-un castron se condimentează cu usturoi, boia, cimbru, sare si piper, cine doreste putin ardei iute, daca vreti picanti. Nu condimentam...Citeste continuarea

Cotlete de porc, cu pere si rozmarin

Postat de: RODIMUR in

Carnea se spală și se scurge de apă, după care se sărează puțin (un praf de sare) și se pune într-un vas termorezistent, uns cu ulei de măsline (o linguriță). Cele două pere...Citeste continuarea

Chiftele din peste in sos picant de...

Postat de: Satisfyyourcravings in

Pestele se usuca si se toaca marunt, la fel ca patrunjelul si ceapa si se amesteca cu ouale, sare, piper, usturoiul pisat si condimentele Delikat. Se formeaza chiftele ceva mai mari care se...Citeste continuarea

Ceafa de porc cu cartofi si porumb...

Postat de: Oana in

Condimenteaza carnea cu sare si piper si condimentele de porc Delikat. Maseaza bine pe toate partile. Pune ulei intr-o tigaie, lasa la incins, apoi pune carnea si rumeneste-o pe ambele parti....Citeste continuarea

Caffe latte cu crema de cocos si...

Postat de: Oana in Cafea

Pune sirop de ciocolata pe marginile paharului si la baza. Adauga doua linguri crema de cocos. Pune lapte in recipientul special. Pune o monodoza de cafea de 45 mm in...Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca de perisoare

Postat de: amalia01 in

Pentru inceput speli bine osul de vita si ii dai un clocot in 500 ml de apa, dupa care il clatesti sub jet de apa rece. Intre timp cureti zarzavatul si il tai marunt. Pui apa in oala si,...Citeste continuarea

Chiftelute cu susan si condimente...

Postat de: RODIMUR in

Ceapa se curăță, se spală, se taie foarte fin și se călește ușor în ulei de floarea soarelui, la foc mic, ca să nu se ardă, ci doar să devină transparentă și dulce. După ce...Citeste continuarea

Curmale in sirop de cafea cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Cook and smile

Cafeaua se amesteca cu zaharul, cardamomul si scortisoara si se incalzeste usor, la foc mediu pana devine un sirop lejer, 5-10 minute. Se toarna peste curmalele fara samburi si se lasa la hidratat...Citeste continuarea

Chiftele de dovlecel

Postat de: cristina1985 in Mancaruri de legume

Dovlecelul se curata de seminte cu o lingura si se rade (pe razatoarea cu ochiuri mici), la fel cartoful si morcovul. Se lasa cateva minute, apoi se storc bine. Se pune sare, piper, usturoi...Citeste continuarea

Compot de caise

Postat de: RODIMUR in Conserve

Se aleg caise mici, tari, sănătoase și fără defecte. Se spală bine în apă rece și se lasă să se scurgă. Separat, se pune la fiert, la foc iute, 1 kg de zahăr tos cu 3 litri de...Citeste continuarea

Curry de pui

Postat de: licurici_lra in Pui

Pieptul de pui se spala, se usuca, se taie felii si se da cu sare si piper. Intr-o tigaie inalta, se pune uleiul impreuna cu praful de curry. Dupa 1 min, se adauga ceapa feliata subtire si...Citeste continuarea

Caramel summer macchiato

Postat de: Oana in Cafea

Pune siropul caramel in pahar. Pune lapte in recipientul special. Pune o monodoza de cafea de 45 mm in port filtrul espressorului si fixeaza-l in aparat. Apasa o data si prepara un latte...Citeste continuarea

Crutoane din paine neagra cu...

Postat de: Constelatialeu in

Am taiat franzela in felii si apoi in cubulete mici, am adaugat ulei de masline si am omogenizat, apoi am presarat amestec ierburi de gradina, am bagat la cuptorul incalzit pentru cca 15 min cat...Citeste continuarea

Ciorba de vita cu galuste bavareze

Postat de: sufletista in Supe/Ciorbe

Taiem untul bucati si il topim in oala in care vom face ciorba. Cand s-a topit, adaugam carnea taiata bucati si prajim pe ambelel parti. Scoatem carnea intr-o farfurie, acoperim cu capac. In...Citeste continuarea

Ciorba de conopida

Postat de: trifadalia in Supe

Gatul de curcan se pune la fiert in apa cu sare. Cand este fiert, se da deoparte si se ia carnea de pe os. Conopida se desface si se face buchetele mici, apoi se lasa in apa rece....Citeste continuarea

Cartofi crocanti la cuptor cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in

Se amesteca toate ingredientele pentru sos si se pastreaza la frigider pana in momentul folosirii.  Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Cartofii se curata de coaja si se...Citeste continuarea

Ciorba cu rosii, dovlecei si pastai

Postat de: rocsi_1612 in Supe/Ciorbe

Intai puneti niste apa la fiert. Cand da in clocot, puneti rosiile spalate si le opariti 2-3 minute. Le scoateti cu o paleta, le lasati sa se racoreasca, apoi le decojiti si le scoateti cotoarele....Citeste continuarea

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

Postat de: ancutsa in

  Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, ierburile de gradina, cartofii rasi, morcovul ras si verdeata tocata marunt.  Se formeaza in mainile umede...Citeste continuarea

Costite cu cartofi in doua culori...

Postat de: ancutsa in

Se aşază coastele într-o tavă în care am pus şi un strat subţire de ulei. Cartofii se curăţă, se spală, se taie cuburi mai mari şi o parte din ei se amestecă cu...Citeste continuarea

Cheeseburgeri de casa cu varza...

Postat de: ancutsa in

  Într-un vas mare, se amestecă bine carnea tocata cu puţină apă, sare, un coltuc de pâine înmuiat în apă, care vor face carnea mai pufoasă şi condimentele...Citeste continuarea

Chiftele de dovlecei cu telemea de...

Postat de: Ina in

Dovleceii se curata de coaja, se dau pe razatoarea mare si se presara cu sare. Se lasa intr-o sita pentru a se scurge lichidul din ei, apoi se prezeaza bine intre palme pentru a elimina complet...Citeste continuarea

Ciorba de pitoance

Postat de: simona72 in

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Cand devine moale si sticloasa, se adauga ardeiul taiat fidelute. Se lasa 3-4 minute, cat sa se inmoaie. Se adauga usturoiul taiat marunt si...Citeste continuarea

Ceafa de porc cu piure in culori

Postat de: abetina in

    Se curata morcovii, se taie conopida si brocoli in buchetele si se pun la fiert cu apa si sare, se fierb timp de 15-20 minute, cam atat cat sa intre usor furculita in legume la...Citeste continuarea

Chiftelute cu spaghete, in sos de...

Postat de: RODIMUR in Porc

Mai întâi se fac chifteluțele, chiar cu o zi înainte.  Ceapa se curăță, se spală, se taie mărunt și se călește ușor, până devine ca sticla, după care se...Citeste continuarea

Chiftelute cu sos si cartofi...

Postat de: xana in

Pentru chiftelute amestecam carnea cu un praf de sare si condimentele Delikat, apoi o dam la frigider pentru 30 de minute. Adaugam apoi oul si faina si amestecam bine. Formam 10 bilute potrivite...Citeste continuarea

Ciorba de dovlecel

Postat de: ancutsa in

  Se calesc ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mica si ardeiul gras taiat cubulete. Se adauga un castronel cu rosii (eu am avut rosii de la conserva), dovlecelul...Citeste continuarea

Carnati la gratar cu orez, legume...

Postat de: Satisfyyourcravings in

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Legumele se taie cuburi mari.  Intr-un borcan prevazut cu capac, se adauga uleiul, condimentele pentru gratar, oregano si chili. Se...Citeste continuarea

Chiftele marinate cu tagliatele

Postat de: Oana in

Se amesteca carnea tocata de vita cu pesto, pesmet, parmezan, condimentele de chiftele Delikat, sare si piper dupa gust si ou. Se framanta bine carnea si se formeaza chiftelutele. Se topeste...Citeste continuarea

Ciorba de legume a la Cleme, acrita...

Postat de: mirela0911 in Ciorbe

Se curata morcovul, patrunjelul si pastarnacul. Se dau pe razatoarea cu gauri mari. Intr-o oala de 5 litri se pune uleiul la incins. Se pun legumele si se lasa la calit. Intre timp se curata...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: trifadalia in Mancaruri de legume

Se pun cartofii in coaja la fiert. Ouale se pun si ele la fiert 10 mnute. Se curata ouale si cartofii. Se taie cuburi sau felii. Carnatul se taie cubulete, apoi se pune la prajit. Intr-o...Citeste continuarea

Ciolan cu fasole boabe rosie

Postat de: mihaelar63 in

Se pun la prajit in ulei bucatile de ciolan afumat. Carnea va fi condimentata cu condimentele pentru porc de la Delikat. Lasati sa se rumeneasca carnea si adaugati ceapa si...Citeste continuarea

Creveti, surimi, mazare si taitei...

Postat de: mihaelar63 in

 Rosiile se spala si se taie jumatati. Frunzele de busuioc se curata de pe tije. Tijele se maruntesc. Caciulia de usturoi se curata de primul strat de foi, se spala si...Citeste continuarea

Compot de visine

Postat de: RODIMUR in Conserve

Vișinele se curăță de frunze și de codițe, se spală de câteva ori, în apă rece și se lasă apoi să se scurgă. Se pune zahărul într-o oală încăpătoare și...Citeste continuarea

Ciorba de pui a la grec

Postat de: Corina33 in Supe/Ciorbe

Am făcut ciorba cu aripi de pui, pentru că mie îmi place să pun carne cu oase in ciorbă. Aripile de pui le-am tăiat în 2 pe la îmbinare și le-am pus la fiert in circa 3...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu loboda de gradina...

Postat de: mihaelar63 in

Tacamul de pui se curata bine, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Spalati bine planseta, cutitul, chiuveta si mainile dupa ce ati manipulat puiul. Curatati, spalati...Citeste continuarea

Ciorba de peste cu ierburi de gradina

Postat de: BakeUpArtist in

Am pus la fiert ceapa și usturoiul întregi, cu puțină sare. După ce au fiert, le-am scos din oală și am adăugat morcovii și dovleceii tăiați. Până s-au înmuiat puțin...Citeste continuarea

Ciorba de loboda cu ochi romanesc

Postat de: Ksenya in Ciorbe

Legumele le tocam grosier. Sotam in ulei mai intai ceapa, apoi adaugam si sotam morcovul, radacina de patrunjel, telina si cartofii. Lasam 5 minute la foc mic.    Rosiile...Citeste continuarea

Ciorba de rosii cu bacon afumat si...

Postat de: merisor67 in Ciorbe

  Curățăm ceapa și o tocăm solzișori, iar morcovul îl curățăm și îl dăm pe răzătoare. Baconul îl tăiem fie în cuburi mici, fie fideluță. Punem...Citeste continuarea

Cartofi cu boia si cotlet de porc

Postat de: cristina1985 in

Pentru cartofi: Se spala bine si se pun la fiert cu coaja, timp de 1 ora (cel mult 1 ora si 30 minute). Ii verificati cu furculita, iar cand sunt gata, se lasa la racit. Cotletele de porc sau...Citeste continuarea

Cotlete de miel cu sos de cirese...

Postat de: Ksenya in

Cotletele le saram, le piperam, le stropim cu un pic de ulei, le acoperim si lasam la temperatura camerei 15 minute. Intr-o tigaie turnam uleiul, asteptam sa incazeasca uleiul si adaugam...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]