A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba rosie cu perisoare de pui

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Curatati si spalati legumele pentru ciorba. Taiati grosier legumele. Tocati legumele cu ajutorul blenderului vertical de mana atasat la vasul cu taietor. Nu tocati...Citeste continuarea

Ciorba de caprioara

Postat de: katty in Ciorbe

Spalam bine carnea si o punem la fiert in apa, cat sa o acopere si sa o depaseasca cu cateva degete. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama curata.  Daca este nevoie, mai...Citeste continuarea

Ciorba cu coada de porc

Postat de: Bunica in Supe/Ciorbe

Coada de porc se porționează, se spală și se pune la fiert. Când dă primul clocot, se varsă apa, se spală carnea și se pune iarăși la fiert. Cât fierbe coada, se tot...Citeste continuarea

Chiftele din orez

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Calim ceapa in uleiul incins, adaugam 1 morcov dat prin razatoarea mica; calim cca. 1 min, dupa care adaugam ardeii tocati marunt, 2 linguri apa si calim impreuna pana scade apa. Intr-un bol,...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: Nadyne in Dulciuri

 Caramelizam zaharul intr-un vas metalic de 2 l. Avem grija sa nu se inchida prea tare la culoare, devine amarui. Tapetam baza si peretii vasului uniform, invartindu-l cu atentie si-l...Citeste continuarea

Chifle umplute cu piept de pui

Postat de: cristinutanicolita in Sandvisuri

Pregatim mai intai aluatul; intr-un castron, amestecam faina cu sarea si drojdia. Adăugăm apa călduță si framantam un aluat elastic si nelipicios. Il acoperim cu un prosop curat și il lasam...Citeste continuarea

Cornuri cu suc de portocale gem de...

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Aluatul:  Intr-un bol, cernem faina, punem drojdia, sarea, zaharul si le amestecam cu o lingura. Sucul de portocale il amestecam cu apa minerala, incepem si turnam lichidul treptat....Citeste continuarea

Chec pufos cu portocala si ciocolata

Postat de: eumimi in Prajituri

Se mixeaza mai intai albusurile spuma, se adauga treptat zaharul si se mixeaza bine pana cand devine o spuma densa. Se adauga galbenusurile si apa calda si se incorporeaza cu o lingura de...Citeste continuarea

Ciocolata de casa

Postat de: oanapl in Prajituri

Pui zaharul, zaharul vanilat, sarea si apa intr-o craticioara, pe foc mediu, si amesteci pana cand zaharul este complet topit. Cand observi ca s-a format o spuma alba la suprafata, mai lasi sa...Citeste continuarea

Chec marmorat

Postat de: oanapl in Prajituri

Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma tare, cu un praf de sare, apoi adaugi treptat zaharul vanilat si zaharul tos, lingura cu lingura, si mixezi dupa fiecare adaugare, pana se...Citeste continuarea

Chec cu bradut

Postat de: oanapl in Prajituri

Se pregateste pentru inceput, aluatul pentru bradut. Se amesteca untul cu zahar si colorantul alimentar. Se adauga ouale treptat, amestecand dupa fiecare in parte. Se incorporeaza faina...Citeste continuarea

Chec cu lamaie si rahat

Postat de: stefy_a in Dulciuri

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu zaharul pana se obtine o spuma tare. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, adaugat putin cate putin, pana isi dulbeaza volumul. Se...Citeste continuarea

Cadouri cu ciuperci si muguri de pin

Postat de: ladydi in Aperitive / Garnituri

Eu am avut ciuperci conservate de mine, la sare. Le-am pus la desarat si apoi la scurs. Curatam prazul si ardeiul si le tocam marunt. Incingem putin ulei intr-o tigaie si calim 2-3 minute prazul,...Citeste continuarea

Cheesecake Sah- Mat

Postat de: amalia01 in Torturi

Blat: Biscuitii Oreo ii cureti de crema si ii zdrobesti bine, impreuna cu biscuitii digestivi. Margarina o pui la topit si apoi o torni peste biscuiti si omogenizezi bine. In forma de tort...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: sufletista in Supe/Ciorbe

Oasele de vita le spalam si punem intr-o oala cu apa. Spumam de cate ori este nevoie, dupa care adaugam cartofi taiati, zarzavatul, ceapa tocata marunt, cimbrul, foaia de dafin; lasam sa fiarba...Citeste continuarea

Chec cu banane si ciocolata

Postat de: BakeUpArtist in Dulciuri

Se amestecă romul cu zeama de portocală, se adaugă fructele deshidratate și coaja de portocală și se lasă la înmuiat.  Bananele se fac piure. Separat, se bate untul la...Citeste continuarea

Chifle americane- New England Fantan

Postat de: RuxyRux in Piine

1. Se pregateste o tava cu forme de briose care se ung usor cu unt. Se amesteca drojdia cu laptele batut si zaharul si se lasa deoparte 15 min. 2. Intr-un vas, se incalzeste laptele cu 40 gr...Citeste continuarea

Cotlet de porc la cuptor stropit cu...

Postat de: amradu in Porc

1. Se ia cotletul de porc, se presara pe toate partile cu sare, piper, pulbere de usturoi, chili si boia iute, apoi se topeste untul in tigaie antiaderenta, se trage la tigaie cotletul pe toate...Citeste continuarea

Chiftele cu ceapa

Postat de: sufletista in Vita

Marinata. Curatam ceapa, o spalam, dupa care o taiem solzisori, o punem intr-un bol, peste care adaugam apa si otetul. Lasam la marinat cateva ore. Chiftelele. Intr-un bol, adaugam carnea...Citeste continuarea

Chec cu nuca de cocos

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Dam drumul la cuptor.  Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adăugăm zaharul treptat si mixam pana se topeste. Adăugăm galbenusurile si laptele, mixand până se omogenizeaza...Citeste continuarea

Cornulete cu nuca

Postat de: sufletista in Dulciuri

Aluatul. Cernem faina intr-un bol mai mare, adaugam coaja de portocala, sare, zaharul, praful de copt, amestecam bine dupa care facem o adancitura in mijloc, adaugam galbenusurile batute cu apa...Citeste continuarea

Ciuperci umplute -Reteta nr. 50

Postat de: Nadyne in Aperitive / Garnituri

Taiem cubulete cascavalul si jambonul, ceapa o curatam si o taiem pestisori. Curatam ciupercile si rupem piciorusele. Asezam palarioarele intr-o tava si in fiecare, punem cateva cuburi de...Citeste continuarea

Chiftelute la cuptor

Postat de: cristinutanicolita in Mancaruri cu carne

Dam drumul la cuptor.  Curatam ceapa, o spalam si o dam prin robot.  Painea o stoarcem bine. Amestecam toate ingredientele.  Tapetam o tava cu hartie de copt. Formam...Citeste continuarea

Cheesecake cu avocado

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-o cratita, adaugam galbenusurile, zaharul, faina si amestecam, adaugand treptat laptele; punem pe foc amestecand continuu, pana ce se ingroasa ca o budinca. Acoperim cu folie alimentara si...Citeste continuarea

Cornuri

Postat de: silvianart in Dulciuri

Pregatim un aluat din ingredientele de mai sus, framantam bine, (atentie la consistenta aluatului, sa fie ok la atingere, daca nu, adaugam treptat faina, dar dupa ce, in prealabil, am framantat...Citeste continuarea

Carne porc pe pat de rucola

Postat de: silvianart in Porc

Tragem la tigaie carnea in unt, foarte rapid (1 min.maxim pe ambele parti), timp in care o si condimentam cu sare, piper, stoarcem 1/2 lamaie peste carne; o punem la cuptor, la 200 grade C, pentru...Citeste continuarea

Cotlet de porc si cartofi la cuptor

Postat de: silvianart in Porc

Intr o tigaie cu maner rezistent la cuptor, adaugam cubul de unt; dupa topire, adaugam usturoiul zdrobit. Cotletul il frigem cate 20-30 secunde pe fiecare fata (sigilam). Oprim focul, il...Citeste continuarea

Chec alb cu lamaie

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Se bat albusurile cu un praf de sare pana devin dense. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana devine lucioasa. Se adauga uleiul, zeama si coaja rasa de lamaie si se...Citeste continuarea

Cozonac cu nuca de cocos

Postat de: sufletista in Dulciuri

Aluatul. Drojdia o sfaramam intr-un bol, adaugam 2 linguri zahar, frecam bine dupa care adaugam 100 ml lapte caldut,4 linguri faina si amestecam bine, acoperim bolul si lasam pana isi dubleaza...Citeste continuarea

Cake pops

Postat de: oanapl in Dulciuri

Untul moale (la temperatura camerei) il tai cubulete si il mixezi cu zaharul macinat. Adaugi ouale, cate unul si mixezi pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi esenta de vanilie, colorantul si...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde si fasole boabe

Postat de: MotanLaOale in Ciorbe

Ceapa se curata si se toaca marunt. Morcovii se curata si se taie rondele. Albitura se curata si se taie cuburi. Ardeiul se curata si se taie patratele. Rosiile se spala si se toaca...Citeste continuarea

Cozonac pufos cu nuca si rahat

Postat de: loredanaaa in Dulciuri

Aluatul: Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei, le puteti pregati cu o seara inainte. Laptele  se amesteca cu zaharul si vanilia si il incalziti putin la foc cat sa fie...Citeste continuarea

Chec cu rulouri si chipsuri de...

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Punem intr-un vas, pe foc, zaharul impreuna cu apa. Lasam sa fiarba pana se topeste zaharul. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu praful de sare. Peste albusurile spuma,...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu untura

Postat de: Criss in Prajituri

Intr-un vas, se amesteca smantana cu untura moale, apoi se adauga faina treptat si se omogenizeaza. In final, vom obtine un aluat fin, usor lipicios, care se inveleste in folie alimentara si se...Citeste continuarea

Coaste de porc glazurate

Postat de: katty in Porc

Spalam coasta de porc si o tamponam cu un prosop absorbant. O presaram cu sare, piper, cimbru uscat, ienibahar macinat , 1-2 linguri de ulei si o lasam la rece cel putin 30 de minute. Punem...Citeste continuarea

Cosulete cu dulceata de prune si nuca

Postat de: andaoana in Prajituri

Pregatim aluatul foarte simplu si rapid. Toate ingredientele le adunam intr-un bol si amestecam pana cand obtinem un aluat omogen si elastic. Daca mai este nevoie, se mai poate adauga o lingura de...Citeste continuarea

Chec cu morcovi, nuci si merisoare

Postat de: andaoana in Prajituri

Incepem prepararea retetei prin a tapeta o forma de chec sau guguluf cu hartie de copt si pornim cuptorul la 180 grade C, sa se incalzeasca.  Separam ouale, albusurile le batem spuna tare...Citeste continuarea

Cheesecake combinat

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Mai intai, macinam biscuitii. Topim ciocolata cu untul si le adaugam peste biscuiti. Amestecam bine, apoi asezam compozitia intr-o tava rotunda detasabila, presand-o usor. Mixam 100 ml smantana...Citeste continuarea

Cotlet de porc in cidru, cu...

Postat de: katty in Porc

Masati carnea bine cu un amestec de sare, piper, boia iute si cimbru. Asezati bucata de carne intr-un vas. Puneti foile de dafin si turnati cidrul. Acoperiti vasul si lasati carnea la fragezit...Citeste continuarea

Cornulete aperitiv cu branza

Postat de: eumimi in Aperitive / Garnituri

Mai intai, punem faina amestecata cu praful de copt intr-un bol, adaugam branza data pe razatoarea mare, sarea, untura, ouale si apoi turnam treptat apa si framantam. Aluatul trebuie sa fie moale,...Citeste continuarea

Ciorba de potroace

Postat de: mirela0911 in Ciorbe

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante.  Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute, apoi se scurg de apa. Intr-o oala mare, se pun 4...Citeste continuarea

Chec cu scortisoara

Postat de: ladydi in Dulciuri

Frecam ouale cu zaharul pana se albeste compozitia. Amestecam faina cu praful de copt, adaugam peste oua si amestecam bine. Topim untul, il adaugam, apoi punem in compozitile zaharul...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu ton

Postat de: licurici_lra in Aperitive / Garnituri

Tonul se lasa la scurs, iar cascavalul se da pe razatoare. Ouale se mixeaza pana se fac spuma si isi dubleaza volumul, apoi se pune iaurtul, sare, piper si se amesteca. Se adauga faina...Citeste continuarea

Covrigei cu cascaval si telemea

Postat de: Geanina87 in Aperitive / Garnituri

Se amesteca branza, untul moale (la temperatura camerei), untura si oul. Cand compozitia e ca o pasta, adaugam cascavalul ras si faina putin cate putin, pana cand devine un aluat nelipicios....Citeste continuarea

Chec cu fulgi de ciocolata

Postat de: gabrielasfechis in Dulciuri

  Separam ouale. Mixam albusul cu un praf de sare pana se intareste, apoi adaugam zaharul treptat si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana se topeste tot zaharul. Incorporam cate 1...Citeste continuarea

Crinkles cu portocala

Postat de: Dya in Dulciuri

Într-o crăticioară, se topeşte untul, la foc mic. Se adaugă ciocolata ruptă în bucăţi mici şi se amestecă continuu, pentru a evita arderea. După omogenizarea...Citeste continuarea

Ciorba de burta reteta traditionala...

Postat de: katty in Ciorbe

Cum se prepara Ciorba de burta reteta traditionala romaneasca Punem oasele in apa rece cam 30 de minute pentru a elimina din sange, apoi le scurgem si le punem cu apa rece la fiert. Spumam cat...Citeste continuarea

Chec cu portocale, cardamom si...

Postat de: katty in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu un praf de sare pana se intaresc, apoi adaugam zaharul si batem in continuare  pana capata consistenta unei smantani groase....Citeste continuarea

Cozonac floare cu nutella

Postat de: Criss in Dulciuri

In cuva masinii de paine se pun ingredientele exact in ordinea enumerata de mine. Mai intai laptele caldut, untul topit, uleiul, galbenusurile, zaharul, sarea, zaharul vanilat, coaja de portocala,...Citeste continuarea

Carne de vita cu legume la slow...

Postat de: gurita_ta2005 in Slow Cooker

Carnea se taie cuburi,se pune in vasul de la slow cooker Crock-Pot cu ulei de masline,sare si piper. Se pune apa cat sa acopere ,se seteaza functia High,pentru 3 ore. Dupa cele 3 ore se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]