A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort de ciocolata

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, vanilia, faina...Citeste continuarea

Tort de mere in caramel cu scortisoara

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Mai intai pregatim caramelul. Luam o cratita(in care ati mai facut caramel) si punem 5 linguri de zahar. Punem pe aragaz la foc potrivit si cand s-a caramelizat il intindem  uniform...Citeste continuarea

Tocanita de pui "exotica"

Postat de: MotanLaOale in Pui

Aripioarele se prajesc cateva minute in ulei pana se albesc si se scot pe o farfurie. In acelasi ulei se calesc ceapa curatata si tocata (la robot, fara plansete), ardeii curatati si tocati...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si lapte batut

Postat de: postavaru in Torturi

Incepem cu pregatirea blatului. Pentru aceasta amestecam faiana cu praful de copt si cacaoa. Adaugam zaharul si vanilia. Urmeza apoi ouale si untul topit si racit. Inecepem sa mixam pana dse...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: gaby_d in Torturi

Blat. Mixam ouale cu sarea si zaharul timp de 5 minute, cel putin. Adaugam faina cernuta, cacaua si praful de copt, esenta si omogenizam usor. Taepetam un vas (cu diametrul de 20 cm)cu...Citeste continuarea

Tort "snow"

Postat de: MotanLaOale in Torturi

Se separa ouale. Albusurile cu un praf de sare se bat tare. Se adauga zaharul tos si zaharul vanilat si se mixeaza pana se obtine un amestec tare si lucios. Se adauga galbenusurile si...Citeste continuarea

Tort cu mousse de iaurt si ciocolata

Postat de: miha in Torturi

Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana obtinem o spuma densa si lucioasa, ca de bezea. Se...Citeste continuarea

Trandafirasi cu mere

Postat de: mimmi in Dulciuri

Drojdia se amesteca cu 1 lingura zahar, 1 lingura faina si 100 ml lapte caldut, se lasa la dospit . Cernem faina intr-un bol,in mijloc turnam maiaua, pe margine adaugam ouale, zaharul, aroma de...Citeste continuarea

Trandafiri cu branza si goji

Postat de: mimmi in Dulciuri

Drojdia se amesteca cu 1 lingura zahar, 1 lingura faina si 100 ml lapte caldut, se lasa la dospit. Cernem faina intr-un bol, in mijloc turnam maiaua, pe margine adaugam ouale, zaharul, aroma de...Citeste continuarea

Tort cu visine

Postat de: miha in Torturi

Visinile se pun intr-o sita sa se scurga de zeama si li se scot samburii. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie pana se albesc si devin ca o crema. Adaugam apoi, pe rand,...Citeste continuarea

Tort Somloi

Postat de: deliciousflavours in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, in albusuri punem un praf de sare si incepem sa batem spuma cu mixerul, adaugam zaharul si continuam sa batem pana devine o spuma tare. Punem deoparte mixerul si...Citeste continuarea

Tort cu frisca si caramel

Postat de: gaby_d in Torturi

Blat. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma impreuna cu sarea apoi adaugam treptat zaharul si mixam pana e complet diluat. Galbenusurile le frecam cu uleiul si...Citeste continuarea

Tarta cu suc de portocale

Postat de: brunetica in Prajituri

Sfaramitam biscuitii si ii amestecam cu untul moale ( nu topit) . Galbenusurile le batem spuma cu zaharul , dupa ce a rezultat o crema adaugam ricotta , lingura de faina , coarja rasa de...Citeste continuarea

Tocăniţă de viţel

Postat de: diaconta in Vita

Taiem carnea bucati,o condimentam,punem o lingura ulei de masline,doi catei de usturoi zdrobiti,putin ghimbir razuit,zeama de lamâie,putin sos de soia si sos dulce acrisor.Amestecam  si...Citeste continuarea

Tort cu 5 creme si blat dungat

Postat de: laughylau in Torturi

  Blat: Se bat albusele spuma tare cu apa, se adauga zaharul tot, dupa care se mai bat pana cand devine compozitia lucioasa.Pe rand, se adauga galbenusurile si la sfarsit, faina...Citeste continuarea

Tort pentru Bunica

Postat de: Elena_Daria in Torturi

Blatul: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate pana se intaresc bine.Se adauga apa si galbenusurile frecate cu ulei. Se amesteca cu lingura de lemn de jos in sus.Treptat se...Citeste continuarea

Taitei de casa, cu ou, reteta de...

Postat de: Ina in Paste

Cum se prepara Taitei de casa, cu ou, reteta de baza pentru un aluat perfect Spargem ouale intr-un vas adanc , presaram sarea sau delikat-ul, apoi incepem sa adaugam faina cernuta, amestecand...Citeste continuarea

Tarta de ciocolata II

Postat de: laylalala in Prajituri

1. Incinge cuptorul la 180 ° . 2. Pentru aluat, bate untul cu zaharul, semintele de vanilie si esenta de portocale. Incorporeaza ouale.Amesteca faina cu praful de copt si...Citeste continuarea

Tort Diplomat cu fructe

Postat de: diana_k in Torturi

Pentru blat Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam pana se formeaza o spuma destul de densa, adaugam zaharul treptat mixam in continuuare pana se topeste si se formeaza o...Citeste continuarea

Tort caramelos-ciocolatos ( da' rau...

Postat de: alice_ciobanu in Torturi

Asa ca dragilor preincalziti cuptorul la 180 grade. Asta asa ca de antrenament si va apucati serios de treaba. Mai intai faceti caramelul...mmmm...caramelul acela dulce-sarat...of, of, mai,...Citeste continuarea

Tort cu Nutella, mousse de zmeura...

Postat de: pusikmea in Torturi

Pregatim blatul: Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul,...Citeste continuarea

Tarta cu dulceata de zmeura

Postat de: brunetica in Prajituri

Untul il topim, biscuitii ii sfaramam, amestecam cu untul si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le batem cu zaharul, adaugam urda dulce(...Citeste continuarea

Tort cu frisca si caramel

Postat de: aziz in Torturi

Facem blatul mai intai separam albusurile de galbenusuri. Albusul se mixeaza spuma, apoi adaugam zaharul si mixam pana devine lucios ca pentru bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si apa,...Citeste continuarea

Tort teren de fotbal

Postat de: lacrimioara in Torturi

Preparare blaturi: Se fac 2 blaturi. Impartim igredientele pentru 2 blaturi. Se bat albusurile spuma, adaugam zaharul si mai batem putin, dupa care punem galbenusurile amestecate cu 2...Citeste continuarea

Tocana greceasca

Postat de: Onesta in Mancaruri de legume

Se feliaza carnatii si se prajesc putin pe ambele parti, adaugandu-se ceapa si usturoiul taiate bucati mari si continuandu-se calirea. Se merge mai departe cu adaugarea ardeilor taiati...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală, cu...

Postat de: sufletista in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Amestecam galbenusurile cu zaharul bine, punem pe baie de aburi si amestecam continuu pana se topeste zaharul si se ingroasa. Lasam sa se raceasca(eu am dat la...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu frisca si visine

Postat de: MIUTA in Prajituri

Tiramisu reţetă cu frisca si visine Se pun galbenusurile intr-un castron.Se adauga zaharul pudra,zaharul vanilat,esenta de vanilie si se mixeaza foarte bine pana isi dubleaza volumul. Se...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă reinterpretata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Tiramisu reţetă reinterpretata Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema. Se desface amidonul in putin lapte. Intr-un vas se pune laptele si se incalzeste usor, se da...Citeste continuarea

Tort exotic cu kiwi si banane

Postat de: oana_pisicutza16 in Torturi

Blatul: Se bate albusul spuma cu zaharul, dupa care se adauga apa, cacaua, galbenusurile si faina. Se lasa la cuptorul bine incins si se testeaza cu scobitoarea Crema de kiwi: Se...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata

Postat de: mamaieelena in Torturi

Blatul se face dupa metoda clasica astfel: albusurile se bat cu mixerul spuma tare, se adauga zaharul, apoi galbenusurile, uleiul si la sfarsit faina. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina...Citeste continuarea

Tarte Tatin

Postat de: Sylvia in Prajituri

 Merele se curata si se taie in 8 parti, eu lem taiat cu aparatul de decupat mere care scoate si cotorul. Se caramelizeaza intr-o tigaie mai adanca untul cu zaharul si apoi se adauga merele...Citeste continuarea

Tortilla Chips (home made)

Postat de: anaiss in Aperitive / Garnituri

Din toate aceste ingrediente se formeaza un aluat nelipicios.Se imparte in bile mai mici si se formeaza foi subtiri. Se taie triunghiuri (sau ce model doriti) si se prajesc in in ulei intr-o...Citeste continuarea

Tort Ecler

Postat de: mimmi in Torturi

Pentru foi si choux-uri : Se pune apa la fiert cu putina sare si untul taiat bucatele. Dupa ce s-a topit untul,se i-a cratita de pe foc se adauga toata faina si se amesteca. Se mai pune...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă adaptata

Postat de: mihaelab in Prajituri

Tiramisu reţetă adaptata Separam ouale iar galbenusurile le batem cu zaharul pana se topeste,apoi se adauga smantana si se amesteca.Crema obtinuta o punem la congelator. Batem si...Citeste continuarea

Tort senzational

Postat de: alinutzika in Torturi

Se face blatul si se coace. Rece, se taie in 3 parti orizontale egale. Daca vreti, puteti sa-l taiati in forma dorita, cifra 1 am facut eu (l-am copt in 2 tavi de cozonac). Crema de vanilie:...Citeste continuarea

Tort de pere - 150

Postat de: MotanLaOale in Torturi

Zaharul se pune pe fundul cratitei in care facem tortul si se netezeste uniform. Perele se curata de coaja, se scoate mijlocul cu samburi in asa  fel incat sa ramana intregi (se face cu un...Citeste continuarea

Tort cu piersici si piscoturi

Postat de: postavaru in Torturi

Incepem cu pregatirea blatului. Separam ouale si albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si vanilia si mixam pana luceste ca pentru bezea. Adaugam apoi galbenusurile si mixam...Citeste continuarea

Tarta cu gem si bezea

Postat de: dentistutza in Prajituri

Se face un aluat nelipicios din toate ingredientele si se pune la frigider pentru 1/2 ora. Se freaca gemul cu zeama de lamaie. Se scoate aluatul de la rece si se intinde pe masa...Citeste continuarea

Tochitura de pui cu mamaliguta

Postat de: pusikmea in Pui

Pregatim tochitura: Spalam si curatam pipotele, inimile, ficatelul si pieptul de pui, dupa care le punem la fiert in apa rece cu putina sare, lasam sa dea in cateva clocote, dupa care intr-o...Citeste continuarea

Tocanita de pui exotica, in mamaliga

Postat de: kamy in Pui

Carnea de pui sarata si piperata, o portionam si o calim putin(pana se albeste)in 3-4 ling.de ulei.O scoatem si o lasam deoparte. Punem in uleiul ramas ceapa, o calim bine, dupa care adaugam pasta...Citeste continuarea

Tarta de mamaliga cu bacon si oua

Postat de: naomy in Aperitive / Garnituri

Se pune apa cu sarea la fiert ,iar cand a dat in clocot se adauga laptele si se mai lasa putin apoi se adauga treptat faina de malai( eu am cumparat faina de malai care fierbe in 3 minute ). Cand...Citeste continuarea

Trunchi de copac

Postat de: marieta in Prajituri

Blat: se separa ouale, se bat albusurile cu un praf de sare, galbenusurile se amesteca bine cu celelalte ingrediente, apoi se amesteca usor cu albusurile. Se pune intr-o tava pe hartie de copt...Citeste continuarea

Tocanita de pipota cu ciuperci

Postat de: deliciousflavours in Mancaruri cu carne

Curatam si tocam marunt ceapa, la fel procedam si cu ciupercile. Punem ceapa la calit in putin ulei, adaugam pipotele spalate si apa cat se le acopere putin. Condimentam cu sare si piper si lasam...Citeste continuarea

Tortellini cu sos de ardei

Postat de: Julie in Tortellini

Ardeii se spala, curata de seminte, se taie in bucati mari si se pun la fiert in apa cu sare, timp de 10 minute. Se scurg apoi de apa si se paseaza cu blenderul, pana se obtine un piure uniform....Citeste continuarea

Taci si inghite

Postat de: Julie in Mancaruri cu carne

Se face o mamaliga mai moale din lapte si malai, in care se incorporeaza smantana. Carnatii, bacon-ul si kaizer-ul, se taie in bucati mici si se calesc 5-6 minute in 1 lingura ulei. Se unge un vas...Citeste continuarea

Tort ...Pentru Mine

Postat de: MotanLaOale in Torturi

Se separa ouale. Albusurile cu un praf de sare se bat tare se adauga zaharul tos si zaharul vanilat si se mixeaza pana se obtzine un amestec tare si lucios Se adauga galbenusurile si...Citeste continuarea

Tort pentru iubirea mea

Postat de: pusikmea in Torturi

Pregatim  blatul: Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile...Citeste continuarea

Turte banatene

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Cernem faina-ntr-un vas adanc. Facem o gropita in mijloc in care adaugam laptele caldut amestecat cu bicarbonatul, oul batut cu sarea si o lingura ulei. Framantam timp de 12-15 minute (daca e...Citeste continuarea

Tarta din branza de vaci cu bezea

Postat de: mamaieelena in Prajituri

Se pregateste aluatul pentru tarta si se da la rece,intre timp pregatim branza intr-un castron astfel:branza,ouale,zaharul,razatura de lamaie,vanilia,sare, stafidele inmuiate in alcool ,se va...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: laviniaticu in Torturi

  MERELE  Se curata merele si se scobeste interiorul, cu grija, sa nu ramana samburi. Tava se tapeteaza cu hartie de copt. Se aseaza merele in tava (eu am avut una de 27 cm),...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]