Ciorba de porc cu zeama de varza

de dakris in Ciorbe, 16 Feb 2012 | 5029 vizualizari

 

Pentru ca mai am varza in butoi si deci si zeama de varza si avand in vedere ca alor mei le plac ciorbele acre m-am gandit sa profit de ocazie si sa inlocuiesc borsul cu zeama de varza...

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc (12-14 cuburi)
  • 1 morcov
  • 1/2 telina potrivita
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei rosu
  • 2 cartofi medii
  • suc de rosii/rosii in bulion
  • 1 ou
  • zeama de varza
  • ulei
  • sare (daca mai e necesar)
  • leustean
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza:

Carnea spalata si taiata cuburi o introducem in oala cand apa incepe sa fiarba (astfel proteinele din carne raman la locul lor nu se risipesc in apa care se mai si evapora pe parcurs). In timp ce aceasta fierbe cu o spumiera indepartam spuma ce se formeaza. Cand carnea e pe jumatate fiarta adaugam radacinoasele si ceapa taiate dupa preferinta. Cand acestea se inmoaie un pic adaugam ardeiul si cartofii taiati cuburi. Dupa ce cartofii au fiert se adauga sucul de rosii ori rosiile in bulion (decojite si taiate cubulete). Dupa cateva minute adaugam zeama de varza incalzita (lasam ciorba sa dea in cateva clocote), batem un ou si il varsam in oala, turnam un pic de ulei si la final adaugam leuseteanul si mararul tocate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de purcel