Coaste de porc la cuptor in sos de vin, ceapa si usturoi

de Sim0na in Porc, 5 Dec 2012 | 9571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,4 kg coaste de porc
  • 4 cepe potrivite
  • 1 capatana usturoiu
  • 250 ml suc de rosii
  • ½ lingurita cimbru
  • ½ lingurita ghimbir
  • ½ lingurita ardei iute macinat
  • 1 lingurita boia dulce
  • 2 lingurite sare
  • 200 ml vin rosu
  • 1 lingurita dulceata de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la cuptor in sos de vin, ceapa si usturoi:

Coastele le-am fiert putin, cat si-au lasat spuma.

Intr-un castron am amestecat sucul de rosii, cimbru, boia, ghimbir, ardei iute pisat si sarea. 

Intr-o tigaie am pus la calit ceapa taiata julien si usturoiul taiat rondele. Am adaugat costele si am lasat cateva minute. Sucul de rosii l-am adaugat peste coaste. Am completat cu putina apa si am lasat sa fiarba la foc mediu pentru cca 1 ora. Spre final am adaugat 1 lingurita de dulceata de ardei iute.

Am servit alaturi de mamaliguta calda si castraveti bulgaresti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor in sos de vin, ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Doinavar 1

15.02.2013, 09:40

Foarte interesanta reteta. Mult succes la concurs.

craciunita 1

17.03.2013, 13:48

si cu vinul ce se face,se bea?

-Licurici- 1

15.12.2017, 17:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza murata calita cu coaste de porc, reteta traditionala romaneasca