Icre de crap delicioase

de Bunica in Crap / Caras, 9 Apr 2009 | 70526 vizualizari

 

Cu aceasta reteta nu dati gres in prepararea icrelor…

 

INGREDIENTE

  • 50 gr icre de crap
  • 50 gr gris fiert in apa (se fierbe pina devine viscos)
  • 300 ml ulei de floarea soarelui (nu se foloseste cel de masline deoarece le amareste)
  • 1/2 ceapa taiata marunt, marunt
  • zeama de lamiie dupa gust (1/2 lamiie pt aceasta reteta)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap delicioase:

Tips: Daca aveti icre abia scoase din peste, trebuie sa le lasati trei-patru zile in frigider cu putina sare si ulei. Daca le cumparati din supermarket atunci nu e nevoie de aceasta operatiune.

Icrele si grisul fiert se pun in vasul de mixer si se mixeaza turnind cite putin ulei. Se mixeaza pina se termina uleiul, moment in care se pot adauga 2-3 linguri de apa minerala pentru ca icrele sa devina mai “pufoase”. La final se adauga zeama de lamiie si ceapa omogenizind compozitia.

Tips: Adaugati uleiul putin cite putin, astfel icrele nu se vor “taia”. In caz ca se taie, puteti indrepta adaugind in vasul de mixat putin miez de piine.

Tips Oana: in caz ca se taie, se adauga un albus de ou crud si se mixeaza bine. Imediat isi revin si devin pufoase!

Sint delicioase pe piine prajita …

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap delicioase" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii si usturoi