Negresa cu crema de marshmallow si glazura cu orez expandat

de rodicamaria in Prajituri, 14 Apr 2013 | 5112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g biscuiti cacao
  • 50 g biscuiti simpli
  • 100 g unt
  • 150 g marshmallows
  • 100 g cirese confiate
  • 200 g ciocolata menaj
  • 50 g orez expandat
  • 3 linguri lapte condensat Pilos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu crema de marshmallow si glazura cu orez expandat:

Biscuiti se macina cu robotul si se amesteca cu untul topit.Se unge cu unt o tava antiaderenta(22x22)se aseaza acest blat si se preseaza bine.

Marsmallows se taie cubulete si se imprastie peste blatul de biscuiti.

Ciresele confiate se taie in patru si se imprastie printre marsmallows.

Se da la cuptorul incins in prealabil pt. 10 min. sa se umfle marsmallows.

Se scoate din cuptor si se lasa la racit.

Apoi se pune deasupra glazura preparata dupa cum urmeaza: intr-o craticioara antiaderenta se topeste ciocolata cu cele 3 linguri de lapte condensat si apoi se amesteca cu orezul expandat.

Se lasa sa se racoreasca si apoi se pune la frigider min 2 ore.

 

TIPS-URI

1

Se poate dubla cantitatea de marshmallows si prajitura va avea un strat mai gros de crema .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu crema de marshmallow si glazura cu orez expandat" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Negrese Americane - Brownies