Rosii umplute cu vinete (din vinete cu coaja alba) cu maioneza

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2010 | 6376 vizualizari

 

Au fost tare bune, ma grabesc sa mai repet odata figura, pana mai sunt rosii de gradina, vinete sunt la congelator. Eu am fost tare incantata sa gatesc cu vinete interesante cu coaja alba (asa mi s-au parut mie cand le-am vazut prima data pe mesele din piata).

 

INGREDIENTE

Cateva rosii,

vinete cu maioneza,

verdeta pt decor.

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu vinete (din vinete cu coaja alba) cu maioneza:

Se aleg rosii sanatoase, rosiile spalate se taie in jumatati, se scoate miezul cu o lingurita, apoi cu un cornet umplem jumatatile de rosii cu vinete. Puteti folosi la fel de bine o punga de plasic, in care puneti vinetele, taiati punga la varf si prin presare umpleti jumatatile de rosii. Eu am avut de aceasta data rosii din gradina, crescute de noi, cu o forma interesanta de para.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu vinete (din vinete cu coaja alba) cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]