Cum se prepara Rulada Pavlova - Desertul senzațional de gustos:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune albușurile într-un bol, apoi adaugă un praf de sare. Mixează bine până se albesc și capătă consistență. Încorporează zahărul treptat, mixand...
Cum se prepara Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători:
Pune albușurile într-un bol, adaugă un praf de sare și mixează până devin dense și capătă consistență. Incoporeaza treptat zahărul, mixand continuu...
Cum se prepara aceste Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă:
Pune făina de grâu și cea de migdale într-un bol, untul rece, tăiat cubulețe, un praf de sare, zahărul și esența de vanilie. Frământă toate ingredientele până obții...
Mod de preparare Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă:
Topește untul într-o cratiță, apoi adaugă laptele și lasă cât să se încălzească.
Într-un bol, cerne făina, fă un locaș și adaugă în mijloc drojdia, apoi laptele cu...
Cum se prepara acest Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios:
În bolul robotului de bucătărie Bosch, pune făina, drojdia uscată, zahărul tos și sarea. Pulsează de câteva ori cât să se amestece ingredientele uscate....
Cum se prepara Crema fiartă de vanilie - Rețeta perfectă pentru deserturi:
Pune gălbenușurile într-un bol, adaugă un praf de sare, zahărul, esența de vanilie, zahărul vanilat și amidonul. Amestecă bine până la omogenizare. Încorporează puțin lapte ca să...
Cum se prepara Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă:
Tapetează cu hârtie o tavă de copt, dimensiuni 25 x 30 cm.
Amestecă pudra de cafea cu 2 linguri de lapte.
Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de...
Cum se prepara acesti Papanași pufoși cu dulceață și smântână:
Amestecă într-un bol făina, un praf de sare, praful de copt, zahărul. Adaugă oul, brânza de vaci, esența de vanilie și amestecă bine toate ingredientele până obții un aluat omogen...
Cum se prepara Crema fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi:
Într-un bol, pune gălbenușurile, un praf de sare, zahărul, esența de vanilie, cacaua și amidonul. Amestecă bine până la omogenizare. Încorporează puțin lapte...
Cum se prepara Rețeta de cozonac fără frământare:
Tapetează cu hârtie de copt o formă de cozonac.
Pune laptele la încălzit într-o cratiță și adaugă untul, esența de vanilie, zahărul, sarea și coaja de portocală și de lămâie. Amestecă...
Cum se prepara aceti Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz.
Topește untul și ciocolată, pe baie de aburi. Amestecă până se omogenizează, apoi lasă la temperat.
Sparge ouăle într-un bol, adaugă...
Cum se prepara aceste Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase:
Într-un bol, pune faina, un praf de sare și zahărul pudră, apoi amestecă ușor. Adaugă untul și frământă până obții un aluat nisipos....
Cum se prepara Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă:
Tapetează o tavă cu hârtie de copt. (dimensiuni 25 x 30 cm)
Pune albușurile într-un bol, adaugă un praf de sare. Mixează-le bine până devin pufoase și se albesc. Încorporează zahărul și...
Cum se prepara Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa:
Amesteca intr-un bol dulceata de visine, apa minerala si zaharul si omogenizeaza pana ce zaharul este topit. Adauga uleiul, apoi cacaua, esenta de rom si un praf de sare. Stinge bicarbonatul cu zeama de lamaie...
Cum se prepara acest Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă:
Pregătește o tavă rotundă cu inel detașabil, diametru 24 cm.
Hidratează gelatina în puțină apă rece.
Pune gălbenușurile într-un bol și adaugă zahărul și esența de vanilie....
Cum se prepara acest Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă:
Unge o tavă de chec cu ulei/ unt și presară puțină făină.
Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare, zahărul și esența de vanilie. Mixează bine până își triplează...
Cum se prepara Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește:
Dimensiuni foi 20 x 30 cm.
Într-un bol, sparge cele două ouă, adaugă un praf de sare, esența de vanilie și zahărul. Mixează foarte bine până devine cremoasă și omogenă...
Cum se prepara acest Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește:
Tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt.
În recipientul blenderului de masa VitaPower Serie 4, sparge ouăle, adaugă esența de vanilie, un praf de sare, iaurtul grecesc,...
Cum se prepara acesti Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune făina într-un bol și adaugă un praf de sare și untul. Frământă ingredientele până obții un aluat nisipos,...
Cum se prepara aceste Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase:
Macină fin biscuiții cu ajutorul unui tocător, apoi pune pesmetul obținut într-un bol.
Adaugă alunele și amestecă ușor. Adaugă nutella și încorporează treptat laptele,...
Cum se prepara Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă:
Mărunțește biscuiții cu ajutorul unui robot.
Într-un bol, amestecă pesmetul de biscuiți cu untul topit și cacaua, apoi pune totul într-o tavă rotundă, cu pereți detașabili și...
Cum se prepara aceste Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune iaurtul într-un bol, adaugă un ou, zahărul pudră, esență de vanilie și coajă de lămâie. Amestecă bine până se...
Cum se prepara aceste Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase:
Amestecă într-un bol mic cafeaua și esența de vanilie.
Pregătește crema.
Pune într-un bol brânza mascarpone, smântâna lichidă și zahărul și mixează bine până...
Cum se prepara aceste Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate:
Tapetează tava de copt cu hârtii de brioșe.
Pune crema de brânză într-un bol, adaugă zahărul și esență de vanilie și amestecă energic până la...
Cum se prepara aceste Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate:
Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare, zahărul pudră, esența de vanilie. Amestecă bine, apoi încorporează, alternând laptele cu făina, până termini...
Cum se prepara Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă:
Tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Pune piureul de dovleac într-un bol, adaugă esența de vanilie, un praf de sare și cele 4 ouă. Amestecă până la omogenizare....
Cum se prepara acest Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri:
Tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt. Preîncălzește cuptorul la 170 de grade C.
Spală bine și taie portocala în bucățele, apoi paseaz-o cu ajutorul unui blender.
Sparge...
Cum se prepara acesti Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune într-un bol amidonul de porumb și laptele condensat, un praf de sare și untul moale. Amestecă bine toate ingredientele până obții un...
Cum se prepara Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește:
Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Dimensiuni: 25 x 20 cm.
Topește ciocolata și untul pe baie de aburi, apoi amestecă până la omogenizare. Lasă la temperat.
Sparge ouăle...
Cum se prepara acesti Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas:
Amestecă într-un bol făina, un praf de sare, praful de copt, zahărul. Adaugă oul, brânza de vaci, esența de vanilie și amestecă bine...
Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos
Cum se prepara Rulada Pavlova - Desertul senzațional de gustos: Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt. Pune albușurile într-un bol, apoi adaugă un praf de sare. Mixează bine până se albesc și capătă consistență. Încorporează zahărul treptat, mixand...
Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători
Cum se prepara Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători: Pune albușurile într-un bol, adaugă un praf de sare și mixează până devin dense și capătă consistență. Incoporeaza treptat zahărul, mixand continuu...
Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă
Cum se prepara aceste Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă: Pune făina de grâu și cea de migdale într-un bol, untul rece, tăiat cubulețe, un praf de sare, zahărul și esența de vanilie. Frământă toate ingredientele până obții...
Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă
Mod de preparare Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă: Topește untul într-o cratiță, apoi adaugă laptele și lasă cât să se încălzească. Într-un bol, cerne făina, fă un locaș și adaugă în mijloc drojdia, apoi laptele cu...
Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios
Cum se prepara acest Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios: În bolul robotului de bucătărie Bosch, pune făina, drojdia uscată, zahărul tos și sarea. Pulsează de câteva ori cât să se amestece ingredientele uscate....
Cremă fiartă de vanilie - Rețeta perfectă pentru deserturi
Cum se prepara Crema fiartă de vanilie - Rețeta perfectă pentru deserturi: Pune gălbenușurile într-un bol, adaugă un praf de sare, zahărul, esența de vanilie, zahărul vanilat și amidonul. Amestecă bine până la omogenizare. Încorporează puțin lapte ca să...
Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă
Cum se prepara Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă: Tapetează cu hârtie o tavă de copt, dimensiuni 25 x 30 cm. Amestecă pudra de cafea cu 2 linguri de lapte. Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de...
Papanași pufoși cu dulceață și smântână
Cum se prepara acesti Papanași pufoși cu dulceață și smântână: Amestecă într-un bol făina, un praf de sare, praful de copt, zahărul. Adaugă oul, brânza de vaci, esența de vanilie și amestecă bine toate ingredientele până obții un aluat omogen...
Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi
Cum se prepara Crema fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi: Într-un bol, pune gălbenușurile, un praf de sare, zahărul, esența de vanilie, cacaua și amidonul. Amestecă bine până la omogenizare. Încorporează puțin lapte...
Rețeta de cozonac fără frământare
Cum se prepara Rețeta de cozonac fără frământare: Tapetează cu hârtie de copt o formă de cozonac. Pune laptele la încălzit într-o cratiță și adaugă untul, esența de vanilie, zahărul, sarea și coaja de portocală și de lămâie. Amestecă...
Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește
Cum se prepara aceti Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește: Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Topește untul și ciocolată, pe baie de aburi. Amestecă până se omogenizează, apoi lasă la temperat. Sparge ouăle într-un bol, adaugă...
Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase
Cum se prepara aceste Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase: Într-un bol, pune faina, un praf de sare și zahărul pudră, apoi amestecă ușor. Adaugă untul și frământă până obții un aluat nisipos....
Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă
Cum se prepara Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă: Tapetează o tavă cu hârtie de copt. (dimensiuni 25 x 30 cm) Pune albușurile într-un bol, adaugă un praf de sare. Mixează-le bine până devin pufoase și se albesc. Încorporează zahărul și...
Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa
Cum se prepara Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa: Amesteca intr-un bol dulceata de visine, apa minerala si zaharul si omogenizeaza pana ce zaharul este topit. Adauga uleiul, apoi cacaua, esenta de rom si un praf de sare. Stinge bicarbonatul cu zeama de lamaie...
Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă
Cum se prepara acest Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă: Pregătește o tavă rotundă cu inel detașabil, diametru 24 cm. Hidratează gelatina în puțină apă rece. Pune gălbenușurile într-un bol și adaugă zahărul și esența de vanilie....
Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă
Cum se prepara acest Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă: Unge o tavă de chec cu ulei/ unt și presară puțină făină. Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare, zahărul și esența de vanilie. Mixează bine până își triplează...
Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește
Cum se prepara Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește: Dimensiuni foi 20 x 30 cm. Într-un bol, sparge cele două ouă, adaugă un praf de sare, esența de vanilie și zahărul. Mixează foarte bine până devine cremoasă și omogenă...
Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește
Cum se prepara acest Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește: Tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt. În recipientul blenderului de masa VitaPower Serie 4, sparge ouăle, adaugă esența de vanilie, un praf de sare, iaurtul grecesc,...
Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă
Cum se prepara acesti Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă: Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt. Pune făina într-un bol și adaugă un praf de sare și untul. Frământă ingredientele până obții un aluat nisipos,...
Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase
Cum se prepara aceste Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase: Macină fin biscuiții cu ajutorul unui tocător, apoi pune pesmetul obținut într-un bol. Adaugă alunele și amestecă ușor. Adaugă nutella și încorporează treptat laptele,...
Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă
Cum se prepara Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă: Mărunțește biscuiții cu ajutorul unui robot. Într-un bol, amestecă pesmetul de biscuiți cu untul topit și cacaua, apoi pune totul într-o tavă rotundă, cu pereți detașabili și...
Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase
Cum se prepara aceste Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase: Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt. Pune iaurtul într-un bol, adaugă un ou, zahărul pudră, esență de vanilie și coajă de lămâie. Amestecă bine până se...
Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase
Cum se prepara aceste Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase: Amestecă într-un bol mic cafeaua și esența de vanilie. Pregătește crema. Pune într-un bol brânza mascarpone, smântâna lichidă și zahărul și mixează bine până...
Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate
Cum se prepara aceste Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate: Tapetează tava de copt cu hârtii de brioșe. Pune crema de brânză într-un bol, adaugă zahărul și esență de vanilie și amestecă energic până la...
Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate
Cum se prepara aceste Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate: Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare, zahărul pudră, esența de vanilie. Amestecă bine, apoi încorporează, alternând laptele cu făina, până termini...
Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă
Cum se prepara Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă: Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Pune piureul de dovleac într-un bol, adaugă esența de vanilie, un praf de sare și cele 4 ouă. Amestecă până la omogenizare....
Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri
Cum se prepara acest Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri: Tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt. Preîncălzește cuptorul la 170 de grade C. Spală bine și taie portocala în bucățele, apoi paseaz-o cu ajutorul unui blender. Sparge...
Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși
Cum se prepara acesti Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși: Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt. Pune într-un bol amidonul de porumb și laptele condensat, un praf de sare și untul moale. Amestecă bine toate ingredientele până obții un...
Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește
Cum se prepara Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește: Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Dimensiuni: 25 x 20 cm. Topește ciocolata și untul pe baie de aburi, apoi amestecă până la omogenizare. Lasă la temperat. Sparge ouăle...
Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas
Cum se prepara acesti Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas: Amestecă într-un bol făina, un praf de sare, praful de copt, zahărul. Adaugă oul, brânza de vaci, esența de vanilie și amestecă bine...