Cum se prepara Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă:
Tapetează o tavă cu hârtie de copt. (dimensiuni 25 x 30 cm)
Pune albușurile într-un bol, adaugă un praf de sare. Mixează-le bine până devin pufoase și se albesc. Încorporează zahărul și...
Cum se prepara Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa:
Amesteca intr-un bol dulceata de visine, apa minerala si zaharul si omogenizeaza pana ce zaharul este topit. Adauga uleiul, apoi cacaua, esenta de rom si un praf de sare. Stinge bicarbonatul cu zeama de lamaie...
Cum se prepara acest Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă:
Pregătește o tavă rotundă cu inel detașabil, diametru 24 cm.
Hidratează gelatina în puțină apă rece.
Pune gălbenușurile într-un bol și adaugă zahărul și esența de vanilie....
Cum se prepara acest Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă:
Unge o tavă de chec cu ulei/ unt și presară puțină făină.
Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare, zahărul și esența de vanilie. Mixează bine până își triplează...
Cum se prepara Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește:
Dimensiuni foi 20 x 30 cm.
Într-un bol, sparge cele două ouă, adaugă un praf de sare, esența de vanilie și zahărul. Mixează foarte bine până devine cremoasă și omogenă...
Cum se prepara acest Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește:
Tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt.
În recipientul blenderului de masa VitaPower Serie 4, sparge ouăle, adaugă esența de vanilie, un praf de sare, iaurtul grecesc,...
Cum se prepara acesti Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune făina într-un bol și adaugă un praf de sare și untul. Frământă ingredientele până obții un aluat nisipos,...
Cum se prepara aceste Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase:
Macină fin biscuiții cu ajutorul unui tocător, apoi pune pesmetul obținut într-un bol.
Adaugă alunele și amestecă ușor. Adaugă nutella și încorporează treptat laptele,...
Cum se prepara Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă:
Mărunțește biscuiții cu ajutorul unui robot.
Într-un bol, amestecă pesmetul de biscuiți cu untul topit și cacaua, apoi pune totul într-o tavă rotundă, cu pereți detașabili și...
Cum se prepara aceste Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune iaurtul într-un bol, adaugă un ou, zahărul pudră, esență de vanilie și coajă de lămâie. Amestecă bine până se...
Cum se prepara aceste Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase:
Amestecă într-un bol mic cafeaua și esența de vanilie.
Pregătește crema.
Pune într-un bol brânza mascarpone, smântâna lichidă și zahărul și mixează bine până...
Cum se prepara aceste Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate:
Tapetează tava de copt cu hârtii de brioșe.
Pune crema de brânză într-un bol, adaugă zahărul și esență de vanilie și amestecă energic până la...
Cum se prepara aceste Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate:
Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare, zahărul pudră, esența de vanilie. Amestecă bine, apoi încorporează, alternând laptele cu făina, până termini...
Cum se prepara Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă:
Tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Pune piureul de dovleac într-un bol, adaugă esența de vanilie, un praf de sare și cele 4 ouă. Amestecă până la omogenizare....
Cum se prepara acest Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri:
Tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt. Preîncălzește cuptorul la 170 de grade C.
Spală bine și taie portocala în bucățele, apoi paseaz-o cu ajutorul unui blender.
Sparge...
Cum se prepara acesti Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune într-un bol amidonul de porumb și laptele condensat, un praf de sare și untul moale. Amestecă bine toate ingredientele până obții un...
Cum se prepara Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește:
Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Dimensiuni: 25 x 20 cm.
Topește ciocolata și untul pe baie de aburi, apoi amestecă până la omogenizare. Lasă la temperat.
Sparge ouăle...
Cum se prepara acesti Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas:
Amestecă într-un bol făina, un praf de sare, praful de copt, zahărul. Adaugă oul, brânza de vaci, esența de vanilie și amestecă bine...
Cum se prepara Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă:
Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Dimensiune 20 x 25 cm.
Curăță perele de cotoare, apoi feliază-le.
Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare, zahărul și esența de vanilie,...
Cum se prepara acest Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut:
Tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt.
Într-un bol, sparge cele 3 ouă, adaugă un praf de sare, zahărul și esența de vanilie. Mixează bine până își dublează volumul și...
Cum se prepara acesti Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Într-un bol, amestecă făina, un praf de sare, zahărul și praful de copt. Adaugă untul și frământă cu vârful degetelor...
Cum se prepara Tarta cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă
Mărunțește fin biscuiții într-un robot de tocat. Amestecă pesmetul obținut cu cacaua, apoi adaugă untul topit și frământă până obții un aluat nisipos.
Pune...
Cum se prepara Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios:
Tapetează o tavă rotundă cu hârtie de copt.
Amestecă zahărul tos cu zahărul vanilat și scorțișoara.
Întinde aluatul foitaj și taie-l în 8 părți egale. Pune câte o linguriță...
Cum se prepara acesti Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune într-un bol făina, un praf de sare, praful de copt, zahărul vanilat și zahărul pudră. Amestecă ușor ca să se distribuie uniform...
Cum se prepara aceste Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Într-un robot, pune nuca măcinată, zahărul și un ou. Pulsează de câteva ori până obții o pastă densă.
Întinde...
Cum se prepara Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Într-un bol, amestecă brânza de vaci cu zahărul, esența de vanilie, oul și stafidele. Poți hidrata stafidele înainte....
Cum se prepara aceste Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune fisticul și zahărul într-un robot de tocat și pulsează de câteva ori până se mărunțesc. Adaugă untul moale și...
Cum se prepara Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură:
Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunile 20 x 30 cm.
Pregătește întâi caramelul.
Pune zahărul la topit într-o tigaie, la foc mic....
Cum se prepara Prăjitura pufoasă cu struguri - Gust și parfum într-un desert de toamnă:
Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiuni aproximative 20 x 30 cm.
Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare și zahărul și pe cel vanilat....
Cum se prepara Tarta rustică cu struguri și cremă de brânză - Gust și savoare într-un desert de toamnă:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune într-un bol făina, un praf de sare și zahărul pudră și amestecă ușor, apoi adaugă...
Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă
Cum se prepara Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă: Tapetează o tavă cu hârtie de copt. (dimensiuni 25 x 30 cm) Pune albușurile într-un bol, adaugă un praf de sare. Mixează-le bine până devin pufoase și se albesc. Încorporează zahărul și...
Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa
Cum se prepara Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa: Amesteca intr-un bol dulceata de visine, apa minerala si zaharul si omogenizeaza pana ce zaharul este topit. Adauga uleiul, apoi cacaua, esenta de rom si un praf de sare. Stinge bicarbonatul cu zeama de lamaie...
Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă
Cum se prepara acest Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă: Pregătește o tavă rotundă cu inel detașabil, diametru 24 cm. Hidratează gelatina în puțină apă rece. Pune gălbenușurile într-un bol și adaugă zahărul și esența de vanilie....
Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă
Cum se prepara acest Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă: Unge o tavă de chec cu ulei/ unt și presară puțină făină. Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare, zahărul și esența de vanilie. Mixează bine până își triplează...
Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește
Cum se prepara Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește: Dimensiuni foi 20 x 30 cm. Într-un bol, sparge cele două ouă, adaugă un praf de sare, esența de vanilie și zahărul. Mixează foarte bine până devine cremoasă și omogenă...
Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește
Cum se prepara acest Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește: Tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt. În recipientul blenderului de masa VitaPower Serie 4, sparge ouăle, adaugă esența de vanilie, un praf de sare, iaurtul grecesc,...
Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă
Cum se prepara acesti Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă: Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt. Pune făina într-un bol și adaugă un praf de sare și untul. Frământă ingredientele până obții un aluat nisipos,...
Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase
Cum se prepara aceste Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase: Macină fin biscuiții cu ajutorul unui tocător, apoi pune pesmetul obținut într-un bol. Adaugă alunele și amestecă ușor. Adaugă nutella și încorporează treptat laptele,...
Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă
Cum se prepara Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă: Mărunțește biscuiții cu ajutorul unui robot. Într-un bol, amestecă pesmetul de biscuiți cu untul topit și cacaua, apoi pune totul într-o tavă rotundă, cu pereți detașabili și...
Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase
Cum se prepara aceste Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase: Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt. Pune iaurtul într-un bol, adaugă un ou, zahărul pudră, esență de vanilie și coajă de lămâie. Amestecă bine până se...
Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase
Cum se prepara aceste Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase: Amestecă într-un bol mic cafeaua și esența de vanilie. Pregătește crema. Pune într-un bol brânza mascarpone, smântâna lichidă și zahărul și mixează bine până...
Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate
Cum se prepara aceste Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate: Tapetează tava de copt cu hârtii de brioșe. Pune crema de brânză într-un bol, adaugă zahărul și esență de vanilie și amestecă energic până la...
Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate
Cum se prepara aceste Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate: Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare, zahărul pudră, esența de vanilie. Amestecă bine, apoi încorporează, alternând laptele cu făina, până termini...
Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă
Cum se prepara Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă: Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Pune piureul de dovleac într-un bol, adaugă esența de vanilie, un praf de sare și cele 4 ouă. Amestecă până la omogenizare....
Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri
Cum se prepara acest Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri: Tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt. Preîncălzește cuptorul la 170 de grade C. Spală bine și taie portocala în bucățele, apoi paseaz-o cu ajutorul unui blender. Sparge...
Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși
Cum se prepara acesti Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși: Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt. Pune într-un bol amidonul de porumb și laptele condensat, un praf de sare și untul moale. Amestecă bine toate ingredientele până obții un...
Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește
Cum se prepara Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește: Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Dimensiuni: 25 x 20 cm. Topește ciocolata și untul pe baie de aburi, apoi amestecă până la omogenizare. Lasă la temperat. Sparge ouăle...
Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas
Cum se prepara acesti Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas: Amestecă într-un bol făina, un praf de sare, praful de copt, zahărul. Adaugă oul, brânza de vaci, esența de vanilie și amestecă bine...
Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă
Cum se prepara Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă: Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Dimensiune 20 x 25 cm. Curăță perele de cotoare, apoi feliază-le. Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare, zahărul și esența de vanilie,...
Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut
Cum se prepara acest Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut: Tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt. Într-un bol, sparge cele 3 ouă, adaugă un praf de sare, zahărul și esența de vanilie. Mixează bine până își dublează volumul și...
Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut
Cum se prepara acesti Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut: Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt. Într-un bol, amestecă făina, un praf de sare, zahărul și praful de copt. Adaugă untul și frământă cu vârful degetelor...
Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă
Cum se prepara Tarta cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă Mărunțește fin biscuiții într-un robot de tocat. Amestecă pesmetul obținut cu cacaua, apoi adaugă untul topit și frământă până obții un aluat nisipos. Pune...
Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios
Cum se prepara Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios: Tapetează o tavă rotundă cu hârtie de copt. Amestecă zahărul tos cu zahărul vanilat și scorțișoara. Întinde aluatul foitaj și taie-l în 8 părți egale. Pune câte o linguriță...
Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși
Cum se prepara acesti Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși: Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt. Pune într-un bol făina, un praf de sare, praful de copt, zahărul vanilat și zahărul pudră. Amestecă ușor ca să se distribuie uniform...
Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide
Cum se prepara aceste Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide: Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt. Într-un robot, pune nuca măcinată, zahărul și un ou. Pulsează de câteva ori până obții o pastă densă. Întinde...
Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă
Cum se prepara Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă: Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt. Într-un bol, amestecă brânza de vaci cu zahărul, esența de vanilie, oul și stafidele. Poți hidrata stafidele înainte....
Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut
Cum se prepara aceste Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut: Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt. Pune fisticul și zahărul într-un robot de tocat și pulsează de câteva ori până se mărunțesc. Adaugă untul moale și...
Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură
Cum se prepara Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură: Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunile 20 x 30 cm. Pregătește întâi caramelul. Pune zahărul la topit într-o tigaie, la foc mic....
Prăjitură pufoasă cu struguri - Gust și parfum într-un desert de toamnă
Cum se prepara Prăjitura pufoasă cu struguri - Gust și parfum într-un desert de toamnă: Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiuni aproximative 20 x 30 cm. Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare și zahărul și pe cel vanilat....
Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză - Gust și savoare într-un desert de toamnă
Cum se prepara Tarta rustică cu struguri și cremă de brânză - Gust și savoare într-un desert de toamnă: Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt. Pune într-un bol făina, un praf de sare și zahărul pudră și amestecă ușor, apoi adaugă...