Catalina L

8

Bucataras
Minunat

Suceava

Bucataras din 11.02.2015

RETETE1003
PRIETENI137
Retete / Mancaruri cu carne

Piure de cartofi cu varza si bacon

In Mancaruri cu carne la 8 Sep 2018

Indepartati primele foi de varza. Detasati restul de foi si puneti-le la fiert in apa cu sare timp de 30 minute. Curatati cartofii, taiati-i bucatele si puneti-i la fiert in apa cu sare timp de 30 minute. Treceti foile de varza prin apa rece, scurgeti-le bine si taiati-le marunt....

Fajitas cu carne si ghiveci de legume

In Mancaruri cu carne la 6 Sep 2018

Caliti ceapa si usturoiul in uleiul incalzit. Adaugati carnea tocata. Sotati impreuna cateva minute, puneti ghiveciul de legume, bulionul de rosii, cimbrul uscat si 500 ml de apa. Amestecati si lasati la fiert impreuna 10 minute maximum. Puneti sare, piper si la sfarsit cascavalul...

Carne de vita sotata in stil mongolez

In Vita la 17 Aug 2018

Puneti intr-un castron toate ingredientele de la marinata cu carnea, amestecati si dati la rece cel putin 30 de minute. Incalziti 1 lingura de ulei intr-o tigaie mare sau un wok si sotati carnea de vita cu marinata pana este pe jumatate gatita. Puneti piper, scoateti si lasati deoparte....

Muschiulet de porc cu curry verde

In Mancaruri cu carne la 27 Iun 2018

Curatati cateii de usturoi. Tocati marunt usturoiul si ghimbirul. Intr-o oala adanca incalziti uleiul. Puneti usturoiul si ghimbirul si muschiuletul de porc intreg. Rumeniti carnea 10 minute pe toate partile. Taiati ardeiul in bucatele. Adaugati pasta de curry, apa, laptele de cocos,...

Tocana de iepure cu prune uscate si bere

In Iepure la 16 Iun 2018

Taiati carnea in bucati potrivite. Curatati si spalati ceapa (partea verde am folosit-o in crochetele de cartofi). Intr-o oala mica puneti prunele si stafidele, adaugati coniacul si puneti pe foc. Cand incepe sa fiarba, luati de pe foc si flambati - atentie! Rezervati si lasati sa...

Parjoale rusesti - Kotlietky

In Mancaruri cu carne la 15 Iun 2018

 Puneti la inmuiat paine intr-un pic de lapte. Mixati ceapa curatata si taiata, cu usturoiul, patrunjel si marar dupa gust,  Intr-un castron amestecati carnea tocata cu oul intreg si legumele mixate. Puneti sare si piper. Intr-o farfurie intinsa varsati un pic de pesmet fin....

Ficat de pasare confiat cu quinoa

In Mancaruri cu carne la 25 Mai 2018

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Rumeniti ficatul confiat intr-un pic din grasimea lui. Puneti sare, piper si boia de ardei. Rumeniti-l pe toate partile, adaugati ceapa si usturoiul. Rumeniti totul impreuna cateva minute. Adaugati sosul de rosii si gatiti la foc...

Pulpe de rata caramelizate

In Rata la 25 Mai 2018

Pregatiti marinata: amestecati sosul cu usturoiul tocat, mierea si sosul soia. Adaugati piper proaspat macinat. Puneti pulpele  intr-un plat pentru cuptor si ungeti-le bine cu sosul obtinut. Lasati-le sa marineze 30 de minute la temperatura ambianta. Intoarceti-le dupa 30 de minute...

Placinta Pastilla cu carne de vita si migdale

In Mancaruri cu carne la 25 Mai 2018

Prajiti migdalele feliate intr-o tigaie fara ulei. Aveti grija sa nu arda si dati deoparte. Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Prajiti in uleiul incins ceapa si usturoiul cu pudra de curry. Adaugati mazarea si amestecati. Puneti carnea si gatiti impreuna cateva minute....

Mancarica de carnati cu rosii

In Mancaruri cu carne la 21 Mai 2018

Taiati carnatii in felii subtiri si puneti-i la prajit intr-o tigaie fara grasime. Rumeniti-i bine, scoateti-i din tigaie si dati deoparte. Curatati si tocati marunt ceapa. Taiati marunt ghimbirul. In aceeasi tigaie, in grasimea ramasa de la carnati sau intr-un pic de ulei puneti la...

Tocanita de pui Yassa

In Pui la 21 Mai 2018

Puneti la marinat carnea cel putin 2 ore (o noapte intreaga este mai bine). Am amestecat ingredientele marinatei cu carnea si am pus si lamaia scursa taiata in 8. A 2-a zi scoateti carnea si puneti-o la rumenit pe un gratar sau la cuptor. Dati deoparte marinata. Intre timp curatati,...

Curry de carne de vita - Banglades

In Vita la 30 Apr 2018

Puneti la marinat carnea timp de o ora cu ceapa, ghimbirul, usturoiul, pudra de ardei iute, pudra de cumin si de turmeric. Dupa acest timp incalziti uleiul intr-o cratita cu fundul gros. Adaugati pudra de cardamom si piperul si rumeniti. Puneti carnea cu tot cu marinada si sotati timp de...

Racitura terina franceza / Jambon persille

In Porc la 5 Apr 2018

Am pus la desarat carnea in apa rece timp de 3-4 h si am schimbat apa de 2 ori. Nu era sarata tare, daca este sarata foarte tare, lasati-o o noapte. Curatati ceapa si morcovii. Infingem cuisoarele in ceapa. Spalam carnea si piciorul de porc, o punem in oala sub presiune. Adaugam ceapa si...

Mancare de linte cu carne afumata

In Mancaruri cu carne la 30 Mar 2018

Nu-i nevoie să înmuiați lintea inainte. Spălați-o bine in apa rece si scurgeti-o. Incalziti uleiul si rumeniti carnea pe toate partile. Adaugati ceapa și usturoiul tocat si sotati . Se adauga rondelele de morcovi si lintea verde. Revenim timp de 5 minute. Se...

Piept de rata caramelizat

In Rata la 30 Mar 2018

Crestati pielea pieptului - taiati linii cu un cutit fără a ajunge la carne. Pregatiti marinata: amestecati sosul cu usturoiul tocat, mierea si sosul soia. Adaugati piper proaspat macinat si ungeti bine pieptul cu 2/3 din sosul obtinut. Dati la rece 1-2 ore si intoarceti si ungeti de 2...

Machbous - orez cu pui (Kuweit)

In Pui la 25 Feb 2018

Puneti sare si piper peste carne. Rumeniti ciocanelele in 2 linguri de ulei incins, impreuna cu curcuma si cu pudra mixed spice. Scoateti carnea si rumeniti ceapa tocata marunt. Adaugati piperul alb, foile de dafin, pudra de cardamom si batonul de scortisoara. Amestecati si gatiti...

Pulpa de miel gatit cu bere

In Oaie la 11 Feb 2018

Curatati si spalati legumele. Intr-o oala cu capac sau in oala minune incalziti 3 linguri de ulei de măsline. Rumeniti pe toate partile picioarele de miel. Sarati si piperati carnea. Se adaugă ceapa taiata marunt, morcovii taiati rondele si usturoiul tocat. Se rumenesc impreuna timp...

Prepelite cu struguri si coniac

In Mancaruri cu carne la 3 Feb 2018

Puneti la inmuiat 15 minute stafidele in coniac. Sarati si piperati prepelitele pe dinafara si pe dinauntru. Introduceti o bucatica de unt in fiecare prepelita. Scurgeti stafidele (pastrati coniacul ramas). Umpleti prepelitele cu stafidele scurse si legati-le cu sfoara de bucatarie....

Mancarica de rata cu salata pimentata de rosii

In Rata la 27 Ian 2018

Pregatiti rougail-ul de rosii: Taiati rosiile in cuburi mici si tocati arpagic-ul marunt. Pisati sarea si pimentul foarte fin. Amestecati, radeţi deasupra coaja de lamaie si aromatizati cu ulei de masline. Amesteccati si dati la rece. Pregatiti mancarea de rata: Taiati pulpele in...

Varza dulce cu sunca de porc sarata

In Mancaruri cu carne la 21 Ian 2018

Spalati si curatati legumele. Intr-o oala adanca puneti la fiert carnea in 2 l de apa. Lasati sa fiarba 10 minute, aruncati apa si spalati repede sunca sub jet de apa rece. Puneti-o din nou la fiert sunca in 2 l de apa, cu partea verde a prazului taiata bucati, cu 1 foaie de dafin si cu un...

Sarmale cu varza chinezeasca si morcovi violeti

In Mancaruri cu carne la 14 Ian 2018

Indepartati foile de varza si curatati-le de cotor - nervura centrala. Puneti-le 5 minute in apa adusa la fierbere cu un pic de sare. Scoateti si scurgeti. Curatam si taiem ceapa marunt. Curatati si radeti morcovii pe razatoare. Calim ceapa si morcovul in uleiul incins, adaugam orezul...

Mancarica de vitel cu sos din ciuperci si vin

In Vita la 2 Ian 2018

Spalati si curatati legumele. Taiati prazul, morcovii si ceapa in bucati. Intr-o oala adanca sau sub presiune sotati legumele intr-un pic de unt- 20 g. Scoateti si puneti deoparte. Puneti carnea la prajit, rumeniti-o pe toate partile. Condimentati : sare, piper si adaugati legumele ....

Tocana de vita Loc Lac- Cambodgia

In Vita la 17 Dec 2017

Taiati carnea de vita in cuburi. Amestecati ingredientele pentru marinată, adaugati carnea si amestecati bine. Dati la rece 1-2 ore, amestecati de cateva ori. Puneti uleiul la-ncalzit intr-un wok sau tigaie. Prajiti ceapa esalota tocata (pastrati o jumatate de ceapa), adaugati...

Dovlecei si ardei umpluti

In Mancaruri cu carne la 3 Dec 2017

Spalati si goliticuratati ardeii de seminte, pastrati capacelele. Spalati dovleceii, taiati un capacel si-i goliti. Pastrati miezul lor. Curatam si taiem ceapa marunt. Calim ceapa in uleiul de masline, adaugam orezul si-l calim pana devine translucid. Adaugam miezul de la dovlecei...

Spata de porc la cuptor cu fasole alba

In Porc la 26 Noi 2017

Incalziți cuptorul la 180 ° C. Puneți spata într-o tava mare un pic adanca, ungeti-o bine cu ulei, sare groasa, cimbru si impanati-o cu usturoi. Adăugați în tava ceapa tocată, ardeii tăiați lamele și 1 pahar de apă. Coaceti timp de 1h 30 minute. Intoarceti spata...

Vitel cu ciuperci si smantana

In Mancaruri cu carne la 18 Noi 2017

Spalati, curatati si taiati ciupercile felii. Curatati si tocati ceapa marunt. Rumeniti ceapa tocata in 2 linguri de ulei, adaugati carnea si colorati-o pe toate partile. Adaugati vinul alb si reveniti pana la evaporarea lui. Intr-o tigaie, sotati ciupercile intr-o lingura de ulei....

Porc Adobo - reteta filipineza

In Mancaruri cu carne la 5 Noi 2017

  Taiati carnea in cuburi de 5 cm. Turnati 1/2 litru de apa intr-o cocota si aduceti la fierbere. Puneti bucatile de carne timp de 2 minute. Scurgeti si le spalati sub un jet de apa rece. Curatati usturoiul si tocati-l marunt. Taiati marunt ghimbirul cu tot cu coaja. Curatati si...

Byrek albanez- Placinta cu carne

In Vita la 27 Sep 2017

Fierbeti cartofii intregi in apa cu sare. Curatati-i si taiati-i in felii subtiri. Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Taiati ardeiul si rosia cubulete. Sotati ceapa si usturoiul in uleiul incins. Adaugati carnea tocata si lasati sa-si piarda apa. Puneti rosia,...

Muschi de porc cu legume si otet balsamic

In Porc la 27 Sep 2017

Se încălzește uleiul intr-o tigaie adanca. Puneti carnea si rumeniti-o pe toate partile. Se adauga ceapa, usturoiul tocat si morcovii taiati rondele. Adaugati mazarea boabe si sotati timp de 5 minute. Diluati pudra de fond de vitel si concentratul de rosii intr-un pahar cu apa...

Frigarui balineze - Sate Lilit

In Pui la 24 Sep 2017

Curatati ceapa si taiati-o in 4. Tocati carnea de pui cu ceapa. Puneti intr-un castron. Adaugati nuca de cocos, curcuma, curry-ul, piment-ul, sosul soia, pudra de coriandru, sucul de lime si zaharul. Amestecati totul bine. Daca le faceti la gratar : se monteaza cat o „nuca”...

Afisate 61 - 90 din 165 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

"Daca te simti bine, nu te ingrijora! Trece!"

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]