A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort ecler

Postat de: vio_dreams in Torturi

Fierbem apa impreuna cu uleiul. Cand clocoteste o dam deoparte si adaugam imediat faina amestecand rapid. Lasam sa se racoreasca. Adaugam ouale unul cate unul si le incorporam. Trebuie sa...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: Alina26 in Torturi

1.Rupeti ciocolata si lasati sa se topeasca incet in baie de aburi.Separati galbenusurile de albusuri.Mixati 175g de unt,si incet incet adaugati 75g de zahar.Bateti pana devine cremos.Cand a...Citeste continuarea

Tochitură Panacris

Postat de: panacris in Porc

Ceapa și ciupercile se curăță, se toacă mărunt, se călesc în puțin ulei și apă. Între timp se taie carnea bucățele, cârnații rondele, apoi se adaugă la...Citeste continuarea

Tochitura de curcan

Postat de: Elena_Daria in Curcan

Carnea de curcan se taie cubulete. Intr-o cratita punem uleiul la incins, apoi adaugam bucatile de carne, sare si putin piper. Cand carnea isi schimba culoarea, adaugam putina apa, punem...Citeste continuarea

Tort de ciocolata - de post

Postat de: rhapsody in Torturi

Crema   1. Punem frisca la infierbantat intr-un vas pe foc mediu, amestecand mereu. Cand apar primele bule la suprafata, oprim focul, punem ciocolata taiata si amestecam pana la...Citeste continuarea

Trifle cu limoncello

Postat de: diamond in Prajituri

Portocalele se storc de sucul lor...intr-un vas de marime potrivita acolo unde urmeaza sa asamblam desertul. Peste sucul de portocale se adauga imoncello, verificand echilibrul dintre dulceata...Citeste continuarea

Tarta rustica cu prune si nuci

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Aluatul: Intr-un bol punem margarina rece taiata cubulete. Adaugam faina, zaharul, zaharul pudra cu pastai de vanilie, sarea, coaja rasa de lamaie si amestecam cu degetelele pana obtinem un...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Intr-un vas rotund topim 50g unt,adaugam zaharul brun presarat pe toata suprafata apoi asezam merele curatate si taiate felii Intr-un bol batem bine oul cu zaharul tos,adaugam untul...Citeste continuarea

Tocanita de legume

Postat de: COSTEO in Mancaruri de post

Ciupercile se curata si se pun la fiert in apa rece cu sare ,dupa ce au fiert se lasa la scurs  de apa . Ceapa se curata si se toaca marunt si se pune intr-o cratita la calit,impreuna cu...Citeste continuarea

Tort cu mere

Postat de: claudia529 in Torturi

Merele se cuarata de coaja si de cotor ( pentru cei ce doresc un plus de savoare pot face o gaura in mijlocul merelor unde pot adauga stafide , lasate inainte in rom , nuci si putin gem ) . Tava...Citeste continuarea

Tort 'noroios' cu ciocolata mud cake

Postat de: alba_zori in Torturi

Se pune ciocolata,untul si laptele intr-o cratita incapatoare pe baie de aburi pana se inmoaie totul si devine o crema. Foarte simplu: -Se adauga faina si cea cu praf de...Citeste continuarea

Tort ganache

Postat de: oana_d in Torturi

Crema: frișca se mixează la viteza 2 sau 3 cu o ciocolată topită într-o linguriță de unt și eventual 3 linguri de apă (depinde de conținutul ei în cacao: dacă are mai multă...Citeste continuarea

Tort cu crema de capsuni

Postat de: Creatsa in Torturi

Frecam galbenusurile cu 100 g zahar si vanilia cu ajutorul unei linguri.Adaugam treptat uleiul si apa amestecand continuu.Amestecam faina cu cacaua si o cernem in prealabil apoi o adaugam peste...Citeste continuarea

Tort cu nuca de cocos si cocktail...

Postat de: Dea_Dea in Torturi

BLAT: Albusurile si apa se bat cu un praf de sare , se adauga zaharul si se mixeaza pana devin ca o bezea. Se adauga galbenusurile  frecate cu ulei si se mixeaza, se adauga nuca de cocos...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: Creatsa in Dulciuri

Pentru blat mixati albusurile cu un praf de sare pana devin spuma. Adaugati treptat cate o lingura de zahar si mixati bine pana se topeste zaharul. Amestecati galbenusurile cu uleiul si le...Citeste continuarea

Terina din vin alb dulce cu zmeura...

Postat de: nico15 in Dulciuri

 1. Spalati si pregatiti fructele. 2. Intr-o cratita(oala) puneti foile de gelatina inmuiata impreuna cu apa si incalziti pana cand gelatina s-a dizolvat, doar incalzita nu o fierbeti....Citeste continuarea

Trandafirasi cu nuca si cacao

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin spumoase se adauga uleiul ca la maioneza,apoi nuca macinata amestecata cu cacaoa si faina.La final se adauga abusurile batute spuma tare si zaharul...Citeste continuarea

Tort inima 'Bucataras Grozav'

Postat de: TAB1TA in Torturi

Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se freaca cu zaharul.  Se amesteca cele doua compozitii. Faina amestecata cu praful de copt si cacaua se adauga treptat. Se aseaza compozitia intr-o...Citeste continuarea

Tarta cu crema si amaretti

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Intr-un bol mai mare framantam un aluat cu toate ingredientele de mai sus,apoi il punem in folie de plastic si il dam la rece pentru o jumatate de ora.Dupa ce sta la rece,scoatem aluatul si...Citeste continuarea

Tarta Tatin cu mere

Postat de: diamond in Prajituri

-merele se spala, se curata de coaja si de seminte... se taie felii... -am folosit ustensila din imaginea atasata, buna si practica de altfel... -merele se stropesc cu zeama de lamaie ca sa...Citeste continuarea

Tarta cu visine

Postat de: ella49 in Prajituri

Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare apoi se adauga zaharul treptat pana devine o spuma lucioasa. Galbenusurile se bat cu uleiul si se incorporeaza in...Citeste continuarea

Tort cu mascarpone si piersici

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma tare ,se adauga zaharul,se bate pana se topeste zaharul,apoi se adauga galbenusurile unul cate unul.Adaugam nuca macinata si faina,omogenizam si turnam...Citeste continuarea

Tarta de branza

Postat de: Alexandru29 in Torturi

Dati biscuitii prin razatoarea mica, dupa care topiti untul si il amestecati cu biscuitii. Dupa ce ia-ti amestecat bine ii puneti intr-o tava de tort si ii intindeti cu o lingura sa fie un strat...Citeste continuarea

Tort cu ricotta

Postat de: antici_gabytza in Torturi

Blat -mixam albusurile spuma cu 1 praf de sare, dupa care adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Adaugam galbenusurile unul cate unul amestecand bine dupa fiecare. Adaugam faina cernuta cu...Citeste continuarea

Tarte cu Ceva fin si dulceata de mure

Postat de: Bucataras in Prajituri

Puneti crema de branza intr-un bol si amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati 1-2 linguri de dulceata de mure, amestecati usor. Puneti cate o lingura plina de crema in fiecare coaja de...Citeste continuarea

Tarta rustica cu afine si banane

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Prajituri

1. Se pun intr-un bol: faina, sarea, zaharul, oul si untul topit si se mixeaza pana se incorporeaza ingredientele si se obtine un aluat potrivit pentru framantat. 2. Se poate pastra la...Citeste continuarea

Tort diplomat 2

Postat de: antici_gabytza in Torturi

Punem laptele la fiert si dupa il lasam sa se raceasca.Galbenusurile le mixam cu zaharul si cu un praf de sare pana devine o crema spumoasa.Adaugam amidonul si mixam iarasi.Dupa ce s-a racit...Citeste continuarea

Tarta cu vanilie si agrise

Postat de: Heracleea in Prajituri

Ingredientele pentru blat se amesteca bine si se lasa deoparte intr-un loc caldut pentru a creste putin. Intre timp se pregateste umplutura tartei. crema de branza se amesteca bine cu iaurt,...Citeste continuarea

Telina pane

Postat de: TAB1TA in Aperitive / Garnituri

  Telina se curata, se spala, se taie felii de 0,5 cm si se fierbe in apa cu sare pana se inmoaie. Se lasa sa se raceasca.  Se scurge bine de apa, se trece prin faina, ou batut in...Citeste continuarea

Tort

Postat de: petruta_ionela84 in Torturi

Pt blat: se separa ouale,albusurile se bat spuma tare cu sarea si se adauga zaharul si treptat  batand continuu pana ce spuma devine consistenta.Separat se bat galbenusurile ,apoi peste...Citeste continuarea

Tort Steaua

Postat de: antici_gabytza in Torturi

Blat - Mixam ouale cu zaharul si esenta pana se topeste si devine o crema pufoasa. Amestecam faina, praful de copt, cacaoa, sarea dupa care le cernem. Adaugam treptat peste compozitia de oua si...Citeste continuarea

Tort de biscuiti cu crema de...

Postat de: Creatsa in Torturi

Pentru crema de capsuni puneti 250 ml lapte la fiert. Separat intr-un bol amestecati praful de budinca, zaharul si restul de 50 ml lapte. Adaugati laptele fierbinte in fir subtire, apoi...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: Dianaaa in Prajituri

Ingredientele pentru aluat se aseaza intr-un castron. Se framanta pana nu se mai lipeste de maini si devine usor tare. Margarina, zaharul si zaharul vanilat se pun intr-un vas la bain-mare....Citeste continuarea

Tarta cu branza - lacrimi dulci

Postat de: diana_k in Prajituri

Faina se freaca cu untul moale, se adauga zaharul, oul praful de copt, Se adauaga lapte treptat cat sa obtinem un aluata moale ce nu lipeste. Se unge o tava de copt de 24cm cu putin ulei si se...Citeste continuarea

Tocanita de galuste cu cotlet de porc

Postat de: Dea_Dea in Porc

Ceapa se toaca si se pune la calit, se adauga pasta de rosii si se condimenteaza cu sare si piper Se pune apa si se pun feliile de cotlet taiate cuburi , se lasa la fiert pana este apropape...Citeste continuarea

Tort cu nutella

Postat de: raluka93 in Torturi

Blat Se separa albusurile de galbenusuri,se bat albusurile spuma tare cu 250 g zahar.Se bat galbenusurile cu 3 linguri de ulei,se adauga esenta de rom cu zaharul vanilat si se dizolva praful...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci si mazare

Postat de: ralu_ca in Mancaruri de post

Spalam foarte bine ciupercile, se lasa sa se scurga, apoi se taie cubulete mici. Mazarea se baga sub jet de apa si lasam sa se scurga. Ceapa se taie marunt si o punem intr-o cratita in care am...Citeste continuarea

Tort de biscuiti

Postat de: ralu_ca in Torturi

Mai intai preparam crema de vanilie. Intr-o cratita amestecam bine ouale cu zaharul, zaharul vanilat, faina si laptele. Aceasta o punem pe foc si amestecam continuu cu telul pana incepe sa...Citeste continuarea

Tocana de carne cu ceapa

Postat de: CookieMonster in Porc

1. Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pune intr-o tigaie impreuna cu untul, inabusind-o 20 de min. Se sareaza si pipereaza dupa gust. O scoatem cu o paleta si o punem intr-un castron. 2....Citeste continuarea

Tocana cu pui

Postat de: ella49 in Pui

Se rumenesc ciocanelele in ulei si se scot.In uleiul ramas se caleste ceapa taiata, pana devine aurie.Apoi se adauga ciocanelele,rosiile in bulion,o lingura de bulion,sare si piper dupa gust.La...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: Dianaaa in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Pentru inceput se separa ouale cu grija. Galbenusul se amesteca cu zaharul pana se topeste si devine ca o crema. Dupa aceea se adauga mascarponele, se mixeaza si se...Citeste continuarea

Tarta cu ghebe

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Carnea fiarta o taiem bucatele si o rumenim usor in unt si ulei intr-o tigaie. Adaugam ciupercile taiate mai mare,lasam sa mai scada putin din apa lasata, adaugam pasta de ardei copt si iute,...Citeste continuarea

Tort de mere ( de post)

Postat de: COSTEO in Mancaruri de post

Merele se spala si se curata si taie bucati .Intr-un vas termorezistent care se unge cu putin ulei cu o pensula se pun merele taiate cu zahar, scortisoara si esenta de rom.  Se lasa la...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu carne de vita

Postat de: gaby_d in Vita

O mancare banala si simpla pe care copiii mei o papa intotdeauna cu pofta. O fac cu orice fel de carne, vita, porc, pui. Intr-o cratita cu fund dublu pui uleiul si-l lasi sa se incinga...Citeste continuarea

Tort cu nuca si mousse de ciocolata...

Postat de: Dea_Dea in Torturi

BLAT: Albusurile cu apa si praful de sare se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana cand devin o bezea. Se adauga galbenusurile frecate cu uleiul, se omogenizeaza, se adauga nuca...Citeste continuarea

Tartă cu măr şi caramel sărat

Postat de: Satisfyyourcravings in Prajituri

Cu ajutorul unui mixer electric, se mixează untul cu zahărul până se albeşte. Se adaugă făina, oul, sarea și vanilia şi se amestecă până la omogenizare. Se înveleşte...Citeste continuarea

Tort din piscoturi cu fructe de...

Postat de: andremys in Torturi

Se inmoaie fiecare piscot in lapte si se face un strat din piscoturi, peste acest strat adaugam nutella ,o intindem uniform peste tot, dupa care adaugam bananele taiate felii. Revenim cu stratul...Citeste continuarea

Trottole cu carne

Postat de: mihaelar63 in Paste

Fierbeti pastele in apa clocotita cu sare respectand timpul indicat pe eticheta.Strecurati-le . Curatati legumele si la taiati marunt, Taiati carne cubulete . Prajiti legumele usor , adugati...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu ceapa

Postat de: Valclaudia in Pui

Spalam pulpele de pui si le impartim in doua. Curatam cepele, le tocam si le calim in ulei timp de 5 minute apoi adaugam sare si piper. Asezam bucatile de carne peste ceapa, adaugam o cana...Citeste continuarea

Tarta cu pui si legume

Postat de: timea in Pui

Spalam bine ceapa si ardeii, ceapa o taiem rondele iar ardeii ii tocam marunt. Pieptul de pui dezosat si spalat il taiem cubulete mici. Punem legumele impreuna cu bucatile de pui intr-o...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]